Η Σαρλίζ Θερόν συνεχίζει τις εξομολογήσεις. Μετά τις αποκαλύψεις για την τραγική νύχτα που η μητέρα της σκότωσε τον βίαιο πατέρα της, η ηθοποιός δήλωσε ότι στο ξεκίνημα της καριέρας της είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από έναν «πολύ γνωστό σκηνοθέτη».

Μιλώντας στο NPR, με αφορμή την προώθηση της νέας της ταινίας «Bombshell», η Θερόν αποκάλυψε ότι το περιστατικό συνέβη το 1994 όταν ένα Σάββατο βράδυ επισκέφθηκε το σπίτι του σκηνοθέτη για κάποια οντισιόν.

«Φορούσε μεταξένιες πιζάμες, μου πρόσφερε ένα ποτό και μου χάιδεψε το γόνατο», θυμάται η χολιγουντιανή σταρ και συνεχίζει «Μόλις ξεκινούσα. Δεν ήμουν στα μέσα και τα έξω και έλεγα στον εαυτό μου καθώς οδηγούσα στις 9 το βράδυ ότι "ίσως έτσι να γίνεται στη βιομηχανία του κινηματογράφου"»

Η Θερόν, συνεχίζει την περιγραφή της συγκλονίζοντας «Δεν ξέρεις τι να κάνεις… αν δεν το έχεις ζήσει. Δεν ήμουν καν σίγουρη αν αυτό που μου συνέβη ήταν σεξουαλική παρενόχληση. Το κατάλαβα αργότερα στην καριέρα μου. Έριξα το φταίξιμο στον εαυτό μου που δεν είπα όλα όσα έπρεπε τότε, που δεν του είπα να πάρει δρόμο, που δεν έκανα όσα πρέπει σε τέτοιες περιστάσεις. Θυμάμαι να λέω "συγγνώμη πρέπει να φύγω", γιατί προσπαθούσα να ξεφύγω από εκείνο το δωμάτιο».

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρει μάλιστα, ότι 8 χρόνια μετά το συμβάν, ο ίδιος σκηνοθέτης της πρόσφερε άλλο ένα ρόλο τον οποίο εκείνη σχεδίαζε να απορρίψει, αλλά ήθελε να τον συναντήσει ξανά με σκοπό να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο «Πίστευα ότι ήταν η ευκαιρία μου, θα είχα την στιγμή που δεν είχα τότε για να του πω όσα ήθελα». Όμως όταν του ανέφερε εκείνη τη νύχτα εκείνος προσπέρασε τη συζήτηση και από τον τρόπο που το χειρίστηκε η Θερόν κατάλαβε ότι το έχει ξανακάνει, ότι έχει παρενοχλήσει κι άλλες γυναίκες.