Ο διάσημος showman Τόνυ Σφήνος μίλησε για τα «όμορφα χρόνια στο Λας Βέγκας», όπως τα χαρακτήρισε και ανέφερε ότι είχε κάνει και έναν παράνομο γάμο μ’ ένα παλληκάρι.

«Έχω κάνει παράνομο γάμο στο Λας Βεγκας, ήμουν μεθυσμένος, πλέναμε πιάτα μ’ ένα παλληκάρι, ήταν Ελληνόπουλο, λέγαμε δυο κουβέντες. Μου λέει “έλα ρε Τόνι να πάμε να πιούμε”  και πήγαμε και ήπιαμε και γίναμε στουπί, λιάρδα. Έτσι πάνω στο χαβαλέ πήγαμε σ’ ένα ξωκλήσι και παντρευτήκαμε και την άλλη μέρα όταν κατάλαβα τι συνέβη, ήθελα να τον διώξω. Ανταλλάξαμε όρκους και πιθανόν και κάποια φιλάκια. Θέλω να τα ξεχάσω αυτά, ελπίζω να ήταν μόνο φιλάκια».

Ακόμα είπε για το αν έχει κάποια τηλεοπτική πρόταση:

«Γίνανε προτάσεις για διάφορα πράγματα, δεν ήθελα καθόλου. Ήθελα να αποτραβηχτώ από την τηλεόραση. Μου έγινε πρόταση για την κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar, αλλά τους είπα “όχι παιδιά, ευχαριστώ, δεν θέλω”. Τα “Παιχνίδια χωρίς σύνορα” ήταν ταμάμ για μένα, αλλά φώναξαν τον Θέμη Γεωργαντά».

Φυσικά δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στον κόσμο που κυκλοφορεί στην Αθήνα και φοράει ρούχα σαν τα δικά του είπε:

«Τα πρώτα ρούχα μου από τις πρώτες παραστάσεις τα έδωσα στην εκκλησία και λέω θα είναι πάρα πολύ ωραίο να βλέπω κόσμο στο δρόμο να φοράει καμπάνες, γιακάδες κτλ.».