Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο βοήθησε να σωθεί η ζωή ενός νεαρού άντρα που είχε πέσει στη θάλασσα.

Ο σταρ του Χόλιγουντ παρέα με τη σύντροφό του και τους φίλους τους απολάμβαναν στιγμές χαλάρωσης πάνω στο σκάφος του, όταν πληροφορήθηκαν ότι ένας 24χρονος άντρας που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης είπε πέσει από το σκάφος του κοντά στην περιοχή St. Martin στην Καραϊβική.

Αμέσως ο Λίο ανταποκρίθηκε στην έκκληση για βοήθεια και παρά το γεγονός ότι βρισκόταν μακριά από το σημείο που αναφέρθηκε, έσπευσε με το σκάφος του προς αναζήτηση του νεαρού.

Όπως έγινε γνωστό, ο 24χρονος ήταν Γάλλος και βρισκόταν στη θάλασσα για 11 ώρες. Το σκάφος του ηθοποιού ήταν το μοναδικό που έψαχνε στην περιοχή. Μάλιστα οι πιθανότητες που είχε να διασωθεί ήταν μια στο εκατομμύριο, «σαν να κερδίζει κάποιος δυο φορές το λαχείο», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο καπετάνιος.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του, ο νεαρός, του οποίου το όνομα είναι Βίκτορ, εντοπίστηκε από το πλήρωμα του σκάφους του Λίο και του δόθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες (νερό, τροφή και ρούχα) προτού τον παραδώσουν στημ ακτοφυλακή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Sun, ο νεαρός Γάλλος που εργαζόταν στο γιοτ της εταιρίας Club Med, βρέθηκε στη θάλασσα ύστερα από μια ξέφρενη νύχτα πάνω στο σκάφος με πολύ αλκοόλ. Το σκάφος του Ντι Κάπριο ήταν το μόνο στην περιοχή που ανταποκρίθηκε στο σήμα κινδύνου που εξέπεμψε ο καπετάνιος και η μοναδική σωτηρία του Γάλλου. Πηγές αναφέρουν ότι ο άντρας σώθηκε από βέβαιο πνιγμό και μάλιστα λίγα λεπτά πριν δύσει ο ήλιος και ξεσπάσει η καταιγίδα που πλησίαζε.