Η διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια «πέθανε» τη γνωστή ηθοποιό Μαρία Σολωμού! Σύμφωνα με τη Wikipedia η ηθοποιός απεβίωσε πριν δυο ημέρες, δηλαδή το Σάββατο 11 Ιανουαρίου σε ηλικία... 21 ετών, καθώς σύμφωνα με τη Wikipedia η Σολωμού γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1999!

Τα... θλιβερά μαντάτα έφτασαν και στα αυτιά της ίδιας της ηθοποιού η οποία αντιμετώπισε με χιούμορ τον διαδικτυακό της «θάνατο» και τον μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει τον καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά, που επίσης είχε πέσει θύμα λάθους σχετικά με την ηλικία του.

«Απλά πέθανα χθες...» έγραψε η Μαρία Σολωμού σε story στο Instagram, προσθέτοντας: «Όπως και να χει, πιο μικρή από σένα @nikosmoutsinas». 

Ωστόσο η ηθοποιός ανακάλυψε και μια δεύτερη εκδοχή του ίδιου λάθους η οποία ανέφερε ότι η Σολωμού πέθανε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στο Διόνυσο στα... 66 της χρόνια, καθώς η ημερομηνία γέννησής της αυτή τη φορά ήταν 1η Οκτωβρίου 1954.

Για ακόμα μια φορά, η ηθοποιός διακωμώδησε το... μακάβριο λάθος ανεβάζοντας δεύτερο story στο Instagram στο οποίο σημείωνε «Για 66 καλά κρατιέμαι» και πρόσθεσε: «Τα πράγματα είναι σοβαρά!!! Σε όλες τις βερσιόν πέθανα το Σάββατο!!!».

Φωτογραφία: NDP Photo Agency