Στο βιβλίο που έχει τίτλο «Open Book» η Τζέσικα Σίμπσον θέλει να τη διαβάσουμε σαν ανοιχτό βιβλίο αποκαλύπτοντας πτυχές της ζωής της τις οποίες κράταγε κρυφές από τους θαυμαστές της μέχρι και σήμερα.

Στην αυτοβιογραφία η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και ηθοποιός αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη μάχη της με τις εξαρτήσεις και το τραύμα που της προκάλεσε η σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε στα παιδικά της χρόνια.

Στην κατάθεση ψυχής που κάνει η 39χρονη σταρ, μεταξύ άλλων εξομολογείται ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά στην ηλικία των 6 ετών! Μιλώντας στο περιοδικό People, η Σίμπσον αναφέρει ότι μοιράστηκε το κρεβάτι με την κόρη ενός οικογενειακού φίλου «Θα ξεκινούσε με το γλείψιμο της πλάτης μου και μετά θα πήγαινε σε πράγματα που ήταν εξαιρετικά άβολα», περιγράφει και συνεχίζει: «Ήθελα να το πω στους γονείς μου. Ήμουν το θύμα, αλλά κατά κάποιο τρόπο ένιωσα λάθος».

Τελικά η Σίμπσον αποκάλυψε το τραυματικό γεγονός στους γονείς της όταν έφτασε 12 ετών, μια μέρα που ταξίδευαν με το αυτοκίνητο. Ο πατέρας της έμεινε σιωπηλός κρατώντας τα μάτια του στο δρόμο, ενώ η μητέρα της αντέδρασε χτυπώντας το χέρι του πατέρα της φωνάζοντας «Σας είπα ότι συμβαίνει κάτι». «Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ για αυτό και δεν ξαναμείναμε ποτέ στο σπίτι των οικογενειακών μας φίλων», λέει η Σίμπσον.

Η 39χρονη μητέρα τριών παιδιών σήμερα, αναφέρεται επίσης στην εξάρτηση της από τα χάπια και το αλκοόλ για να αντιμετωπίσει το συναισθηματικό πόνο που ένιωθε. «Σκότωνα τον εαυτό μου με το ποτό και τα χάπια». Η Τζέσικα παραμένει «καθαρή» από τον Νοέμβριο του 2017 και από τότε δεν είχε πιει γουλιά αλκοόλ. 

Εκτός από τα βιβλίο, η Τζέσικα Σίμπσον θα κυκλοφορήσει και έξι νέα τραγούδια τα οποία θα τη βοηθήσουν να πει την ιστορία της.