«Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς τα προσωπικά μου, δεν τα μοιράζομαι. Φοβήθηκα με την τηλεόραση ότι μπορεί να το χάσω αυτό το κομμάτι. Αλλά ευτυχώς επειδή είμαι άντρας και είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα. Αν ήμουν στρέιτ θα είχαν βρει την κοπέλα μου και αν ήμουν γυναίκα, θα είχαν βρει τα πάντα. Ο κόσμος έχει προχωρήσει. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή», είπε ο Άγγελος Μπράτης στον ΣΚΑΙ.

«Το “Bratis Girl” είναι attitude, δεν είναι size μοντέλου. Είναι ανεξάρτητη, περνάς ωραία με τα ρούχα σου, είσαι πιο απελευθερωμένη, δεν υπάρχει κάτι να ντρέπεσαι, άνετη σεξουαλικότητα», είπε ο Άγγελος Μπράτης.

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να είμαι στην τηλεόραση. Μου το πρότεινε η φίλη μου η Βίκυ να πάω σε ένα δοκιμαστικό, πήγα για πλάκα. Δεν γνώριζα το GNTM. Δεν ήξερα καν περί τίνος πρόκειται. Δεν έχω σκοπό να κάνω καριέρα στην τηλεόραση. Ενώ είμαι κοινωνικός, δεν ήμουν ποτέ τόσο ανοιχτός με την δουλειά μου, με την προσωπικότητα μου. Στην τηλεόραση βλέπει κάποιος μια εικόνα, δεν βλέπει αυτό που είσαι, βλέπει αυτό που θέλει να είσαι. Είμαι οικείος, αλλά έχω και μια απόσταση», ανέφερε.

Για τα παιδικά του χρόνια και το bullying, ο Άγγελος Μπράτης: «Μεγάλωσα στην επαρχία και ήταν ασφυκτικά. Ένιωθα διαφορετικός, αλλά δεν ήθελα να μοιάζω με κάποιον. Έχω φίλους από τα παιδικά μου χρόνια. Είχα περάσει bullying και στο GNTM μίλησα αυθόρμητα γι’ αυτό. Από τότε παίρνω πολλά μηνύματα από νεαρά παιδιά που ζουν στην επαρχία. Πρέπει να πάψουμε κάποια στιγμή να ασχολούμαστε με τους άλλους και με το τι κάνουν».

Τέλος αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται στα social media: «Δεν με νοιάζει τι γράφετε για μένα. Από μικρός ποτέ δεν ήμουν αρεστός σε όλους. Δεν περιμένω από σένα να με προσδιορίσω, εγώ ξέρω τι είμαι», είπε χαρακτηριστικά