Πρόσφατα η Τζένιφερ Άνιστον αντικατέστησε την καλή της φίλη Έλεν ΝτεΤζένερις στην εκπομπή της, αφού η γνωστή παρουσιάστρια χρειάστηκε να λείψει για να ανανεώσει το δίπλωμα οδήγησης.

Η Άνιστον που ήταν ιδιαίτερα απολαυστική στο τιμόνι της παρουσίασης, για ακόμα μια φορά έδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι αλλά και πόσο χιούμορ διαθέτει.

Καθώς η εκπομπή της ΝτεΤζένερις γυρίζεται στο ίδιο στούντιο της Warner Bros. που πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της εμβληματικής σειράς «Τα Φιλαράκια», η δημοφιλής ηθοποιός δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει έκπληξη στους θαυμαστές που επισκέπτονται τα σκηνικά της γνωστής καφετέριας Central Perk, τα οποία παραμένουν στο κτήριο προσελκύοντας καθημερινά εκατοντάδες φαν που θέλουν να τα δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν στο στέκι της αγαπημένης τηλεοπτικής παρέας. 

Κρυμμένη πίσω από τον γνωστό πορτοκαλί καναπέ, η Άνιστον περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να πεταχτεί και να τρομάξει ευχάριστα τους επισκέπτες. Τόσο οι Άνιστον όσο και οι αντιδράσεις των θαυμαστών προκαλούν γέλιο μέχρι δακρύων. Κάποιοι αρχίζουν να ουρλιάζουν που τη βλέπουν μπροστά τους, άλλοι μένουν άφωνοι και μερικοί τη ρωτούν αν είναι όντως η ίδια ή αν φοράει μάσκα.

Δείτε την απολαυστική έκπληξη της Τζένιφερ Άνιστον στο βίντεο που ακολουθεί.