Σε 25 χρόνια φυλάκισης για τον βιασμό της 11χρονης θετής κόρης του, καταδικάστηκε ο αδερφός της ράπερ Νίκι Μινάζ. 

Το κορίτσι βιάστηκε επανειλημμένα από τον Τζέλανι Μαράζ σε διάσημα οκτώ μηνών. Ο άντρας συνελήφθη το 2015 και είχε δηλώσει αθώος, ωστόσο το DNA έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην καταδίκη του, καθώς βρέθηκε σπέρμα στο παντελόνι της πιτζάμας του παιδιού. Σημειώνεται ότι ο μικρότερος αδερφός του 11χρονου κοριτσιού υπήρξε μάρτυρας σε μια περίπτωση βιασμού. Ο 40χρονος σήμερα άντρας, διέπραξε τους βιασμούς όταν ήταν παντρεμένος με τη μητέρα του παιδιού.

Το 14χρονο σήμερα θύμα κατέθεσε με λεπτομέρειες τις επανειλημμένες σεξουαλικές επιθέσεις που δέχθηκε αναφέροντας ότι αυτό που βίωσε την έκανε να έχει αυτοκτονικές τάσεις. 

Στη δίκη που έγινε χθες Δευτέρα ο Μαράζ ισχυρίστηκε ότι είναι αλκοολικός και ζήτησε «μια δεύτερη ευκαιρία» ενώ οι συνήγοροί του υποστήριξαν ότι ο 40χρονος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υγείας όπως υπέρταση, αρθρίτιδα και αναιμία και για αυτό ζήτησαν να μειωθεί η ποινή του στα 10 χρόνια φυλάκισης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου της επαρχίας Nassau, Ρόμπερτ Μακντόναλντ, είπε στον Μαράζ: «Η άποψή μου είναι ότι καταστρέψατε αυτό το παιδί». Και συνέχισε: «Το βιάσατε. Ξανά και ξανά».

Η γνωστή ράπερ Νίκι Μινάζ, έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο, για να σταθεί στο πλευρό του αδερφού της. Το 2016, άλλωστε, η ράπερ είχε γράψει ένα γράμμα, όπου έλεγε για εκείνον ότι είναι «το πιο υπομονετικό, ευγενές, αληθινό και ανιδιοτελές άτομο που γνωρίζω».