Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Αλ Πατσίνο, ο Κουέντιν Ταραντίνο, ο Σαμ Μέντες, ο Μπραντ Πιτ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η Σαρλίζ Θερόν και αρκετοί ακόμα αστέρες του Χόλιγουντ έδωσαν το «παρών» στο γεύμα που παρατίθεται για τους υποψήφιους των βραβείων Όσκαρ και πόζαραν για την καθιερωμένη ομαδική φωτογραφία.

Μεγάλοι απόντες οι Χοακίν Φίνιξ, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Μάργκο Ρόμπι και Σέρσα Ρόναν.

Πριν ξεκινήσει το γεύμα οι υποψήφιοι τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο σταρ του NBA, Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος το 2018 είχε τιμηθεί με βραβείο Όσκαρ για την μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων, «Dear Basketball».

Σημειώνεται ότι τα εδέσματα που έφαγαν οι υποψήφιοι ήταν αποκλειστικά vegan, ενώ τους δόθηκαν και οι απαραίτητες οδηγίες σχετικά με τον ευχαριστήριο λόγο τους αν βραβευτούν. Οι νικητές έχουν στη διάθεση τους μόνο ένα λεπτό συνεπώς πρέπει «Να είναι προετοιμασμένοι, σύντομοι και να μιλήσουν από καρδιάς, να μην απαριθμήσουν όλους τους ανθρώπους που τους βοήθησαν, να μην κρατούν στα χέρια χαρτί ή κινητό, να μιλήσουν για το τι σημαίνει για εκείνους το Οσκαρ».

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι η Σαρλίζ Θερόν εμφανίστηκε στην εκδήλωση έχοντας στο πλευρό τη μαμά της, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο τον μπαμπά του, ενώ ο Μπραντ Πιτ πήγε σόλο.