Η γνωστή εφαρμογή ραντεβού «Bumble», ενεργοποίησε και πάλι το προφίλ της Σάρον Στόουν και πλέον η 61χρονη ηθοποιός είναι πανέτοιμη να δεχτεί τα μηνύματά σας και γιατί όχι να βγει μαζί σας ραντεβού για να γνωριστείτε καλύτερα.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός μιλώντας σε δημοσιογράφο του ET στο Όσκαρ after party του Έλτον Τζον. 

«(Το προφίλ) Είναι ανοιχτό πλέον και είμαι διαθέσιμη» δήλωσε η Στόουν προσθέτοντας ότι το μπλοκάρισμα του προφίλ της οφείλεται κατά τη γνώμη της στη «χυλόπιτα» που έριξε σε αρκετούς άντρες που της πρότειναν  ραντεβού. «Πιστεύω ότι κάποιοι άντρες δεν δέχονται το "όχι", δεν θέλουν να ακούν "όχι, όχι δεν θέλω να βγω μαζί σου"», ανέφερε.

«Όλα πάνε καλά. Βασικά περνάω καλά. Έχω γνωρίσει ορισμένους ωραίους ανθρώπους και μάλιστα έχω κάνει και κάποιους καλούς φίλους από την εφαρμογή» αποκάλυψε ο Στόουν.

Όμως ποια στοιχεία πρέπει να έχει ένας άντρας για να κερδίσει την προσοχή της Σάρον Στόουν; Όπως αποκαλύπτει η ίδια «πρέπει να θέλει μια τρυφερή, στοργική και γεμάτη αγάπη σχέση». Ωστόσο το 61χρονο sex symbol δεν ψάχνει απλά έναν σύντροφο, αφού όπως λέει πολλές φορές ζητάει τη συμβουλή των διάσημων φίλων της μέσω της εφαρμογής.