Την πάτησε για τα καλά ο Ορλάντο Μπλουμ, ο οποίος θέλησε να «χτυπήσει» το όνομα του γιου του σε κώδικα Μορς, αλλά φαίνεται δεν του τα είπαν σωστά και το έγραψε λάθος.

Το σφάλμα αποκαλύφθηκε όταν ο αγαπημένος μας «Λέγκολας» περιχαρής θέλησε να μοιραστεί όλο καμάρι το νέο απόκτημα στο χέρι του με τους followers του στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία που δείχνει το εν λόγω τατουάζ. 

«Νέο τατουάζ. Μπορείτε να μαντέψετε ποιος είναι;», έγραψε στη λεζάντα του χωρίς να φανταστεί ότι θα του έβγαινε ξινό! Κάποιος θαυμαστής λοιπόν, όχι μονο μάντεψε αλλά αποκωδικοποίησε το σχέδιο και τον ενημέρωσε ότι από τον κώδικα λείπει μια τελεία και έτσι αντί για Flynn ο Ορλάντο έγραψε Frynn: «Θα ήταν ο Flynn, αλλά ξέχασαν μία τελεία και είναι Frynn».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

new #tattoo can you guess who?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orlando Bloom (@orlandobloom) στις

Για την ιστορία, το τατουάζ «χτύπησε» ο Ούγγρος tattoo artist Balazs Bercsenyi που επίσης ανέβασε μια φωτογραφία με τον Ορλάντο Μπλουμ στο λογαριασμό του στο Instagram αναφέροντας: «Ο πρώην Λέγκολας και ο Ούγγρος με τατουάζ Φρόντο».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

former Legolas and the hungarian tattooed Frodo 😩😅

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BB (@balazsbercsenyi) στις

Σε επόμενη ανάρτησή του ο καλλιτέχνης έσπευσε να εξηγήσει ότι θα διορθώσει το λάθος και θα προσθέσει την τελεία που λείπει. «Μία όμορφη αφιέρωση του Ορλάντο Μπλουμ στον γιο του. Και ναι, μία τελεία λείπει, το ξέρω, θα το διορθώσουμε».

Σημειώνεται ότι το σχέδιο περιλαμβάνει επίσης την ημερομηνία και ώρα γέννησης του Flynn (6 Ιανουαρίου 2011, στις 09:03 π.μ.). Ο 9χρονος Flynn είναι ο γιος που απέκτησε ο Μπλουμ με το σούπερ μόντελ Μιράντα Κερ. Το ζευγάρι έχει χωρίσει και πλέον ο ηθοποιός είναι αρραβωνιασμένος με την Κέιτι Πέρι.