Σε μια σοβαρή εγχείρηση στη σπονδυλική του στήλη υποβλήθηκε ο Νίκος Πορτοκάλογλου ο οποίος ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός ανέφερε ότι πέρασε δυο πολύ δύσκολες εβδομάδες με αφόρητους πόνους, ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλά αναρρώνει. 

«Δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες με αφόρητους πόνους, εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και τώρα αργή και σταθερή ανάρρωση! Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε αγαπημένοι μου!» έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτησή του στο Instagram.

Σημειώνεται ότι οι εμφανίσεις του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο αναβάλλονται μέχρι το τέλος του μήνα. 

«Η αποθεραπεία της επέμβασης του Νίκου Πορτοκάλογλου θα τον κρατήσει μακριά από τις εμφανίσεις του τόσο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στην Αθήνα, όσο και στον Μύλο στην Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο την Παρασκευή 6 Μαρτίου» αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Σε νέα ανάρτησή του στο Instagram, ο τραγουδοποιός ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την αγάπη τους και τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

«Ευχαριστώ απο καρδιάς για τις αμέτρητες ευχές! Η αγάπη σας ειναι το καύσιμο για το μικρό μου τρένο. Κλείνω κι έρχομαι».