Λέγεται ότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, όμως στην περίπτωση του Αλ Πατσίνο και της Μέιταλ Ντοχάν φαίνεται ότι ο έρωτας δεν μπόρεσε να κάνει άλλο τα στραβά μάτια στα 39 χρόνια που τους χωρίζουν. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ισραηλινή ηθοποιός επιβέβαιωσε τις φήμες ότι η σχέση της με τον θρυλικό ηθοποιό έλαβε τέλος καθώς το χάσμα ηλικίας ήταν πολύ μεγάλο.

«Είναι δύσκολο να είσαι με έναν τόσο ηλικιωμένο άνθρωπο, ακόμα και αν είναι ο Πατσίνο» δήλωσε σε περιοδικό του Ισραήλ η 40χρονη Ντοχάν γνωστή από τη σειρά «Weeds» εξηγώντας  «Προσπάθησα να το αρνηθώ, αλλά είναι ένας ηλικιωμένος άντρας, για να είμαι ειλικρινής. Έτσι, ακόμη και με όλη μου την αγάπη, δεν κράτησε».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μάλιστα η Ντοχάν άφησε να εννοηθεί ότι ο 79χρονος ηθοποιός υπήρξε τσιγκούνης μαζί της: «Πώς μπορώ να πω ευγενικά ότι δεν ήθελε να ξοδεύει χρήματα; Μόνο λουλούδια μου αγόρασε» .

Παρά το γεγονός ότι οι δυο τους τραβούν πλέον δρόμους χωριστούς, η Ισραηλινή δήλωσε ότι ελπίζει να παραμείνουν δυο καλοί φίλοι και πρόσθεσε ότι τον αγαπάει πραγματικά, τον εκτιμά και νιώθει τιμή που ήταν δίπλα του τα τελευταία δυο χρόνια.

Θυμίζουμε ότι ο Αλ Πατσίνο πρόσφατα εμφανίστηκε στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ χωρίς τη 40χρονη στο πλευρό του, ενώ όλοι θυμόμαστε την τούμπα του στο κόκκινο χαλί των BAFTA με την έντρομη Ντοχάν να τον βοηθά να σταθεί ξανά στα πόδια του.