Τα επόμενα 24ωρα η Μάρθα Καραγιάννη ετοιμάζεται να μπει στο χειρουργείο για αφαίρεση χολής. 

Την είδηση έκανε γνωστή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο καλός της φίλος και γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας. 

Μιλώντας για την κατάσταση της υγείας της ο κ. Σούρας καθησύχασε το κοινό λέγοντας ότι «όλα πάνε πολύ καλύτερα και αυτός είναι ο λόγος που οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν στην επέμβαση».

«Πάμε για χειρουργείο άμεσο, αφαίρεση της χολής. Η Μάρθα Καραγιάννη είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση αλλά πρέπει να κάνει και αυτό το χειρουργείο για να αφαιρεθεί η χολή και να τελειώσει και αυτή η ιστορία. Οπότε από αύριο μέχρι και τη Δευτέρα θα έχει γίνει το χειρουργείο της χολής. Επειδή πάει πολύ καλύτερα είπαν οι γιατροί να μην περιμένουν και να κάνει το χειρουργείο» εξηγεί ο Δημήτρης Σούρας.

Αναφερόμενος για το πώς αντιμετωπίζει την κατάσταση η ίδια η αγαπημένη ηθοποιός, ο κ. Σούρας περιγράφει: «Η Μάρθα έχει τη μόνιμη ατάκα της "πότε θα πάμε σπίτι". Αλλά όποιος την ξέρει γνωρίζει ότι έχει έναν φοβερό δυναμισμό, ένα τσαγανό σαν γυναίκα. Αυτό βγάζει και τώρα, "άντε να το κάνουμε να σηκωθούμε να πάμε σπίτι μας. Έχω βαρεθεί και έχουμε ανησυχήσει και τον κόσμο". Είναι πανέτοιμη, η Ντόρα είναι μαζί της φύλακας-άγγελος. Όλα θα πάνε μια χαρά. Σας ευχαριστεί όλους».