Μέσα από το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ «My Truth: The Rape of 2 Coreys» που προβλήθηκε τη Δευτέρα, ο ηθοποιός Κόρεϊ Φέλντμαν, γνωστός από τη συμμετοχή του στις ταινίες «Goonies» και «Stand by Me» μιλάει για τη σεξουαλική κακοποίηση που έχει υποστεί σε παιδική ηλικία και ισχυρίζεται ότι ο συνάδελφός του Κόρεϊ Χάιμ δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον Τσάρλι Σιν.

Συγκεκριμένα ο Φέλντμαν κατηγορεί τον Τσάρλι Σιν ότι βίασε τον Χάιμ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Lucas» του Στίβεν Σπίλμπεργκ. «Με έβαλε να σκύψω, μου έβαλε λιπαντικό στα οπίσθια και με βίασε» φέρεται να αποκάλυψε ο Χάιμ στον Φέλντμαν. Ο Σιν εκείνη την εποχή ήταν στην ηλικία των 19 και ο Χάιμ στα 13.

«Μου αποκάλυψε ότι όταν ήταν μικρός, στα γυρίσματα του Lucas, έπεσε θύμα βιασμού» ακούγεται να λέει στο ντοκιμαντέρ και η πρώην σύζυγος του Φέντμαν και συνεχίζει «Μου είπε ότι ήταν συμπρωταγωνιστής του, ότι ήταν ο Τσάρλι Σιν αυτός που του το έκανε».

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν το περιοδικό National Enquirer με δημοσίευμά του είχε αναφερθεί στους ισχυρισμούς του Χάιμ. Ο Τσάρλι Σιν αρνήθηκε τότε τις κατηγορίες και υπέβαλε μήνυση στο περιοδικό την οποία τελικά απέσυρε χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε εξωδικαστικός συμβιβασμός.

Ο Κόρεϊ Φέλντμαν έχει μιλήσει και στο παρελθόν για τη φρίκη που έχει βιώσει ως παιδί τόσο ο ίδιος όσο και ο Χάιμ ο οποίος πέθανε το 2010 σε ηλικία 38 ετών από πνευμονία.

Σημειώνουμε ότι το ντοκιμαντέρ, παραγωγής του ίδιου του Φέλντμαν, προβλήθηκε σε live stream μέσα από την ιστοσελίδα mytruthdoc.com.