Και ενώ ο κοροναϊός συνεχίζεται να εξαπλώνεται με ραγδαίο ρυθμό σε όλο τον πλανήτη αναγκάζοντας τις χώρες να πάρουν δραστικά μέτρα για να αντιμετωπίσουν την επιδημία, η Μπριγκίτε Νίλσεν δηλώνει ότι θα ήταν πρόθυμη να μολυνθεί με τον ιό, αλλά... με το αζημίωτο.

Η Νίλσεν βρέθηκε στην εκπομπή The Talk και σχολίασε την είδηση ότι επιστήμονες στο Λονδίνο αναζητούν εθελοντές για να συμμετέχουν σε έρευνα σχετικά με το εμβόλιο που θα αντιμετωπίσει τον νέο κοροναϊό αποζημιώνοντας τον καθένα με 4.500 δολ. Οι συμμετέχοντες θα μπουν στην απομόνωση για δυο εβδομάδες, θα ακολουθήσουν ειδική διατροφή και θα πρέπει να αποφύγουν κάθε επαφή με άλλα άτομα. «Αν ήμουν στα 20 μου και υγιής θα γινόμουν σίγουρα πειραματόζωο» ανέφερε η Νίλσεν και συνέχισε «Στα 20 μου θα χρειαζόμουν τα χρήματα. Πιστεύω ότι αν πρόκειται να μολυνθείς κάντο με την επίβλεψη των γιατρών». 

Από την άλλη, η Μαρί Όσμοντ που βρισκόταν στο πάνελ ανέφερε ότι θα το έκανε μόνο για να βοηθήσει άλλους ανθρώπους.

Τα σχόλια των δυο γυναικών προκάλεσαν ποικίλα σχόλια με άλλους να τις επικροτούν και αρκετούς να αντιδρούν κυρίως με το ποσό που προσφέρεται από την ιατρική εταιρεία ως αποζημίωση.

Η Νίλσεν αποκάλυψε ακόμα ότι τα παιδιά της βρίσκονται σε καραντίνα στο Μιλάνο και μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί εκεί «Μιλάω μαζί τους κάθε μέρα. Είναι στο Μιλάνο και στην περιοχή που βρίσκεται στον μεγαλύτερο κίνδυνο. Αυτό που μου λένε είναι πως είναι καλά αλλά η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη για εκείνους επειδή έχουν τρομάξει πολύ. Ο μικρότερος γιος μου πρέπει να πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ για να αγοράζει φαγητό. Είναι δύσκολο για εμένα ως μητέρα να βρίσκουμε στην άλλη πλευρά της Γης, μακριά τους. Δεν μπορούν να έρθουν ούτε για το Πάσχα, βρίσκονται σε καραντίνα», κατέληξε η Νίλσεν.