Σε story στον προσωπικό της λογαριασμό ανέβασε αρχικά μία φωτογραγία με ένα θερμόμετρο που δείχνει πως έχει δέκατα και μετά δημοσίευσε το εξής μήνυμα: «Παιδιά έχετε αρχίσει να μ στέλνετε διάφορα μηνύματα. Η αλήθεια είναι ότι και γω από την Πέμπτη παρουσίασα κάποια συμπτώματα (πυρετό, πονόλαιμο , εξάνληση) έμεινα σπίτιν τηρώντας όλα τα μέτρα, έκανα το τεστ, και περιμένω τα αποτελέσματα. Δεν ξέρω ακόμα αν είμαι θετική. Παρ΄όλα αυτά παραμένω σπίτι και προστατεύω τους συναθρώπους μας».

Δείτε τις αναρτήσεις της

Η Σπυροπούλου ανέβασε φωτογραφία με το θερμόμετρό της

Το μήνυμα της Σπυροπούλου στο Instagram για τον κορονοϊό

Θετική στον κορονοϊό η Φαίη Σκορδά

«Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς αποφάσισα να κάνω την εξέταση, τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου είναι αρνητικά αλλά εγώ είμαι θετική», αναφέρει η Φαίη Σκορδά στο Instagram.

Η παρουσιάστρια είναι ασυμπτωματική και παραμένει σπίτι.

«Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους. Με πίστη και αισιοδοξία θα το περάσουμε και αυτό» καταλήγει. 

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά: 

Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι.

Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών.

Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους!

Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους ! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό. #μένουμε_σπίτι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις

Υπενθυμίζεται ότι τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα ανέρχονται σε 228 με τα 22 να είναι «ορφανά».