Μπροστά στην πανδημία του κορονοϊού είμαστε όλοι ίδιοι και έχουμε τις ίδιες ακριβώς υποχρεώσεις: να παραμείνουμε στα σπίτια μας, σταματώντας τις άσκοπες μετακινήσεις και να τηρούμε σωστά τους κανόνες προσωπικής υγιεινής, πλένοντας καλά και σχολαστικά τα χέρια μας, ώστε να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού και να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τις ευπαθείς ομάδες.

Στις οδηγίες αυτές έχουν συμμορφωθεί και οι διάσημοι του Χόλιγουντ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Έλεν ΝτεΤζένερις η οποία μας δείχνει στα social media πώς περνάει το χρόνο της όσο βρίσκεται σε καραντίνα, καθώς η εκπομπή της έχει σταματήσει τουλάχιστον έως τις 30 Μαρτίου.

Έτσι, μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες να συμπληρώσει ένα παζλ με χιλιάδες κομμάτια ή να μάθει διάφορα μαγικά τρικ, σκέφτηκε να περάσει την ώρα της στο σπίτι μιλώντας στο τηλέφωνο με τους φίλους της, όπως θα έκανε ο καθένας από εμάς. Στη δική της περίπτωση βέβαια οι φίλοι της είναι ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο Τζον Λέτζεντ και αρκετοί ακόμα διάσημοι σελέμπριτι.

Από τις συνομιλίες που μοιράστηκε στο Instagram την βλέπουμε να χαλαρώνει στον καναπέ της και να τηλεφωνεί πρώτα στον Άνταμ Λεβίν, frontman των Maroon 5, για να του ευχηθεί για τα 41α γενέθλιά του:

Στη συνέχεια μίλησε με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και τη σύζυγό του Τζέσικα Μπίελ:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Great catch-up with my friend @JustinTimberlake and his wife @JessicaBiel.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow) στις

Όπως και με ολόκληρη την οικογένεια του Τζον Λέτζεντ:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sounds like things are good over at @JohnLegend and @ChrissyTeigen’s house.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow) στις