Με βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram, η Σμαράγδα Καρύδη καλεί εκείνους που έχουν την οικονομική επιφάνεια να βάλουν το χέρι στην τσέπη ενισχύοντας οικονομικά το Δημόσιο Σύστημα Υγείας σε αυτή την κρίση που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό της με τίτλο «Ελάτε παλικάρια μου. Κάντε το τώρα», η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αναφέρει:

«Θέλω σήμερα να απευθυνθώ στους πλούσιους Έλληνες, στους αρκετά πλούσιους Έλληνες, στους πολύ πλούσιους Έλληνες, στους Έλληνες μεγιστάνες, στους Έλληνες που δεν ξέρουν τι έχουν… ήρθε η ώρα να βάλετε το χέρι στην τσέπη παιδιά. Χρειάζεται το σύστημα πάρα πολλά πράγματα, χρειάζεται ΜΕΘ, χρειάζονται κρεβάτια, χρειάζονται φάρμακα, γάντια, μάσκες. Μπορείτε και να συνεργαστείτε μεταξύ σας, να μοιράσετε τις δουλειές. Πάντως είναι η ώρα να βοηθήσετε.

Είναι η ώρα να φερθείτε όπως φέρθηκαν όλοι οι μεγάλοι ευεργέτες, ενόψει και της 25ης Μαρτίου που θα γιορτάσουμε σε λίγες ημέρες. Είναι η ώρα να φερθείτε σαν τον Συγγρό, τον Αβέρωφ, τον Ζάππα, τον Σίνα και τόσους άλλους σπουδαίους ευεργέτες αυτής της χώρας.

Έτσι και εσείς μπορεί στο μέλλον να καμαρώσετε το όνομά σας σε κάποια πλατεία, μια λεωφόρο, ένα αεροδρόμιο. Να μη μείνετε μόνο σε κάποιες φωτογραφίες από κιτρινισμένες κοσμικές στήλες παλιών περιοδικών.

Κάντε το τώρα, μπορείτε. Και κυρίως κάντε το από το σπίτι!

Να είστε καλά».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stayhome Stayhuman

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) στις