Τις απαντήσεις στο Θεό και την προσευχή ψάχνει ο Τζάστιν Μπίμπερ για την εξάπλωση της φονικής πανδημίας του κορονοϊού στον πλανήτη.

Την Πέμπτη ο διάσημος τραγουδιστής έκανε ένα Instagram Live από το σπίτι του όπου βρίσκεται απομονωμένος καλώντας τους φαν να προσευχηθούν μαζί του.

«Θα πω μια γρήγορη προσευχή και αν συμφωνείτε μαζί μου καλώς, αν όχι πάλι όλα καλά είναι, δεν χρειάζεται να πιστεύετε σε ό,τι εγώ. Aυτά που μας ενώνουν είναι πιο πολλά από εκείνα που μας χωρίζουν».

Ο 25χρονος ποπ σταρ συνέχισε λέγοντας «Όλοι είμαστε μαζί σε αυτό και προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε. Θα πω μια προσευχή για τον κόσμο και ξαναλέω ότι αυτό δεν με κάνει καλύτερο επειδή προσεύχομαι, απλά νομίζω ότι η προσευχή φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους».

Ο Μπίμπερ ξεκίνησε να προσεύχεται λέγοντας «Θεέ μου, ξέρουμε ότι αυτά τα πράγματα δεν προέρχονται από εσένα, είναι ανεξήγητα, αλλά Θεέ μου, σε εμπιστευόμαστε και σου ζητάμε να περάσουν το συντομότερο. Σε ευχαριστούμε πολύ για αυτό που είσαι και σου ζητάμε να μας δώσεις περισσότερες απαντήσεις».