Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μένει σπίτι και στέλνει με τη σειρά του το δικό του μήνυμα για τη δύσκολη δοκιμασία που περνάμε λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Προφανώς, ο Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, παραγωγός, μουσικός επιμελητής (και όποια άλλη ιδιότητά του μας διαφεύγει) δεν έκανε μια τυχαία ανάρτηση με συμβουλές και οδηγίες, αλλά ένα βίντεο-υπερπαραγωγή στο οποίο παίζει, σκηνοθετεί, μοντάρει, κλπ.

Μετρώντας 10 μέρες καραντίνας, ο ηθοποιός μας δείχνει την καθημερινότητα του από τη στιγμή που ξυπνάει μέχρι την ώρα που θα ξαναπέσει το βράδυ στο κρεβάτι. Τον βλέπουμε στο ντους, να δουλεύει στον υπολογιστή του, να αθλείται, να σφουγγαρίζει και να τρώει μια σκηνοθετημένη τούμπα, να κάνει ηλιοθεραπεία στο μπαλκόνι του, να διαβάζει ένα βιβλίο, κ.ά. Φυσικά «έντυσε» το βίντεο και με την ανάλογη μουσική και μας το παρουσιάζει ως το δικό του «Ημερολόγιο Καραντίνας».

Ασφαλώς και δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από εκείνον. Το βίντεο χωρίζεται σε δυο μέρη και μπορείτε να το δείτε το αμέσως παρακάτω.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ημερολόγιο καραντίνας!!!Quarantine diary #10days #stayinghome #μένουμε_σπίτι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis) στις

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μένουμε σπίτι και δεν ρισκάρουμε. Δεν είναι μέτρο πανικού, είναι μέτρο σοφίας. Σοφία είναι η δυνατότητα να συνδυάζετε μια κεκτημένη γνώση, με την εμπειρία και την έμφυτη κατανόηση. Ας ακολουθήσουμε λοιπόν αυτό που μας ζητάνε οι ειδικοί (όσοι τουλάχιστον μπορούμε και έχουμε την δυνατότητα πρακτικά) και θα βγούμε όλοι κερδισμένοι. Είναι ο μόνος τρόπος να προφυλαχθούμε και να προφυλάξουμε όσους πραγματικά κινδυνεύουν. Είναι μικρό το τίμημα μπροστά σε όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να μην εξαπλωθεί κι άλλο αυτός ο ιός. Προέχει η υγεία όλων μας. Χωρίς την υγεία μας και χωρίς τους ανθρώπους μας,δεν έχουμε τίποτα. Let’s protect each other by staying home. It’s the only way to prevent the spread of this virus. The only way to protect the elderly and vulnerable groups. Let’s follow the governments instructions and use our common sense in this unorthodox situation. #stayhome #μένουμε_σπιτι #itsnottheendoftheworld #ifyoucan #stayin #becreative #bepositive #soonitwillallbeover #useyourcommonsense💯

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis) στις