Θαυμάστρια της Τέιλορ Σουίφτ, με ανάρτησή της στο Twitter υποστηρίζει ότι η διάσημη σταρ της έδωσε 3.000 δολ. για να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού της τώρα που πλήττεται από την επιδημία του κορονοϊού.

Ωστόσο η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είναι η μόνη που υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Το ίδιο κάνουν και άλλοι θαυμαστές της Σουίφτ οι οποίοι έχουν χάσει προσωρινά το εισόδημά τους εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού, μεταξύ των οποίων και το κλείσιμο πολλών καταταστημάτων, επιχειρήσεων, κ.ά, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα βιοπορισμού.

«Λία, λυπάμαι πολύ που αυτή η κατάσταση σου έχει προκαλέσει τέτοιο στρες και εύχομαι ένα δώρο 3.000 δολ. να σε βοηθήσει» φαίνεται να γράφει η Σουίφτ σε μήνυμα προς μια φαν της και το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας.

Η Τέιλορ Σουίφτ δεν είναι η μόνη ποπ σταρ που στηρίζει όσους θαυμαστές έχουν ανάγκη. Το ίδιο κάνει και η Αριάνα Γκράντε, που μέσω της εφαρμογής Venmo μέχρι στιγμής έχει στείλει σε πάνω από 20 φαν ποσά που κυμαίνονται από 500 έως 1.000 δολ.

«Μου κάλυψε το μισθό ενός μήνα», αποκαλύπτει σχετικά ένας θαυμαστής της Γκράντε.