Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση στο Twitter της γνωστής ράπερ M.I.A. από τη Βρετανία η οποία δήλωσε ότι θα επέλεγε το θάνατο από το να κάνει εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Όπως αποκάλυψε η κατά κόσμον Mathangi Arulpragasam, η ίδια είναι εναντίον σε κάθε υποχρεωτικό εμβολιασμό και μάλιστα δήλωσε ότι μετάνιωσε πικρά που αναγκάστηκε να εμβολιάσει τον 11χρονο γιο της προκειμένου να γίνει δεκτός σε σχολείο των ΗΠΑ. «'Ηταν το πιο δύσκολο πράγμα για εμένα. Το να μη σου αφήνουν επιλογή ως μητέρα», ανέφερε η 44χρονη ράπερ σε μια σειρά ποστ στο Twitter την ίδια στιγμή που η πανδημία του κορονοϊού έχει στοιχίσει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη.

«Μην πανικοβάλλεστε, δεν θα πεθάνετε» γράφει σε tweet η Βρετανίδα «Όλα τα εμβόλια που έχετε κάνει μέχρι τώρα θα σας βοηθήσουν να το ξεπεράσετε», σημειώνει.

Όταν κάποιος από τους follower τη ρώτησε γιατί είναι κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών, η Μ.Ι.Α. απάντησε: «Οι περισσότεροι επιστήμονες είναι στο κρεβάτι μαζί με τις μεγάλες επιχειρήσεις. Οι επιχειρήσεις είναι στο κρεβάτι με τις τράπεζες, οι τράπεζες με τους τεχνολογικούς κολοσσούς και οι τεχνολογικοί κολοσσοί με εμάς. Ο κορονοϊός "το κάνει" με την επιστήμη και ούτω καθεξής. Οπότε η καλύτερη λύση είναι η πρόληψη».