Τις τελευταίες ημέρες, βλέπουμε γνωστούς ξένους και εγχώριους σελέμπριτι που βρίσκονται σε καραντίνα να ερμηνεύουν μαζί γνωστά τραγούδια στο Instagram στέλνοντας με αυτό τον τρόπο μηνύματα αισιοδοξίας ενάντια στην πανδημία του κορονοϊού.

Θυμίζουμε ότι μέχρι και οι εμβληματικοί πρωταγωνιστές της ΕΛΣ έστειλαν το δικό τους μήνυμα από το σπίτι ερμηνεύοντας την Τραβιάτα.

Σειρά τώρα πήραν γνωστοί καλλιτέχνες από την Κύπρο έπειτα από πρωτοβουλία του ηθοποιού Ανδρέα Γεωργίου. Ο ηθοποιός μαζί με τους επώνυμους συμπατριώτες και φίλους του έφτιαξαν ένα συγκινητικό βίντεο από τα σπίτια τους για να εμψυχώσουν το κοινό τους ερμηνεύοντας το «Χρυσοπράσινο Φύλλο» σε μουσική του Μίκη Θεοδωράκη και στίχους Λεωνίδα Μαλένη.

«Η πρώτη φορά που ακούσαμε για τον κορωνοϊό ήταν τον Δεκέμβριο και σιγά σιγά άρχισε να εξαπλώνεται σε διάφορες χώρες. Ένας εχθρός που έρχεται όλο και πιο κοντά μας», ακούγεται να λέει στην εισαγωγή του βίντεο ο γνωστός ηθοποιός.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω θα δείτε να τραγουδούν οι: Ανδρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου, Άννα Βίσση, Στέφανος Μιχαήλ, Τάσος Τρύφωνος, Ελευθερία Ελευθερίου και αρκετοί άλλοι.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ευχαριστώ την @panitsaaa , τον @newindividual και τον @christos_stylianou για την πολύτιμη βοήθεια τους. @koulisnikolaou @loucas.fourlas @antrikarantoni @stefanos.michael @annavissiofficial @louispatsalides @vasilikihadjiadamou @christinachristofia @roulageorgiadou @philimariaofficial @ermogenisskitinis @tasostrifonos @loizidesloris @c_artemiou @costas.demetriou @eleftheria_elle @barbara_larmou @maria.constantinou.712 @m_sofokleous @sofoclis @tsouroullis @nikitaskyriakou @chris_con07 @cpavlidou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82) στις