Η Τζένιφερ Άνιστον έκανε έκπληξη σε μια νοσοκόμα κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Τζίμι Κίμελ. Η νεαρή γυναίκα που βρισκόταν στην πρώτη γραμμή ενάντια στον κορονοϊό σε νοσοκομείο της Γιούτα στις ΗΠΑ, νόσησε τελικά και η ίδια και βρίσκεται απομονωμένη στο σπίτι, μακριά από τις δυο μικρές κόρες της, ηλικίας 4 ετών και 18 μηνών.

Η Άνιστον μίλησε με την νεαρή νοσοκόμα σε βιντεοκλήση εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για τη γενναιότητα και την αυτοθυσία τόσο της ίδιας όσο και ολόκληρου του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού.«Ο Θεός να ευλογεί εσένα και όλους εσάς για ό,τι κάνετε. Δεν έχω λόγια για να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Είστε φαινόμενο», της είπε η διάσημη ηθοποιός, ενώ θέλησε να μάθει πώς είναι η κατάσταση της υγείας της.

Όμως οι εκπλήξεις για τη νεαρή γυναίκα δεν στάματησαν εκεί, καθώς η Άνιστον της ανακοίνωσε ότι της προσφέρουν μια δωροεπιταγή αξίας 10.000 δολαρίων από την Postmates, εταιρεία on-demand delivery. 

Η γυναίκα θα μείνει σε καραντίνα έως τις 8 Απριλίου και αμέσως μετά θα επιστρέψει στο νοσοκομείο που εργάζεται για να φροντίσει ασθενείς με κορονοϊό.