Η Τζέιν Φόντα έκανε ντεμπούτο στο TikTok με ένα βίντεο που αναβιώνει την περιβόητη 80s γυμναστική της εν μέσω καραντίνας λόγω κορονοϊού.

Η διάσημη σταρ, γυμνάστρια και ακτιβίστρια μας καλεί να την ακολουθήσουμε κάνοντας ασκήσεις και μιλώντας -κυρίως- για την κλιματική αλλαγή.

Αφού πρώτα καλεί τους νεαρότερους χρήστες του ίντερνετ να την ψάξουν στο Google και να μάθουν για εκείνη και ενώ έχει ξεκινήσει το ζέσταμα, η 82χρονη σταρ το ξανασκέφτεται και εξηγεί ότι υπάρχουν πολλά προγράμματα για γυμναστική στην τηλεόραση και το ίντερνετ οπότε πιο σημαντικό είναι να ασχοληθούμε με το μείζον πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής που θα παραμείνει και μετά τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού.

«Αυτό που θα ήθελα να κάνετε μαζί μου είναι να παλέψετε για τον πλανήτη. Η κλιματική αλλαγή είναι υπόθεση έκτακτης ανάγκης, και έτσι είτε είστε στον καναπέ είτε στο στρώμα της yoga, θα συμμετέχετε μαζί μου στις εικονικές Fire Drill Fridays; Το μέλλον σας χρειάζεται. Εγώ σας χρειάζομαι», τονίζει στο βίντεο που ανέβασε.