Μετά την Ρίτα Γουίλσον ήρθε η σειρά του Τομ Χανκς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τη μάχη του με τον κορονοϊό σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή The National Defense Radio Show.

Θυμίζουμε ότι το διάσημο ζευγάρι ήταν από τους πρώτους σταρ του Χόλιγουντ που δήλωσαν ανοιχτά ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό ενώ βρίσκονταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Χανκς.

Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός από την κουζίνα του σπιτιού του άνοιξε το Saturday Night Live όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια μετά τη διάγνωσή του με τον ιό.

Μιλώντας για τα δικά του συμπτώματα ο Χανκς εξήγησε πως ήταν αρκετά πιο ήπια από εκείνα της γυναίκας του με την οποία νόσησε το ίδιο χρονικό διαστημα: «Η Ρίτα το πέρασε περισσότερο βαριά από εμένα. Είχε αρκετά υψηλότερο πυρετό και επίσης είχε χάσει την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης. Εγώ από την άλλη πονούσα πολύ σε όλο μου το σώμα και ένιωθα εξουθενωμένος» ανέφερε ο ηθοποιός και πρόσθεσε «τότε μόλις είχαν εμφανιστεί τα πρώτα κρούσματα στην Αυστραλία και έτσι μας απομόνωσαν για να μην το μεταδώσουμε σε άλλους. Για αυτό το λόγο μπήκαμε σε καραντίνα».

Επίσης θυμήθηκε ότι μια φορά, όσο ήταν έγκλειστοι, προσπάθησε να κάνει γυμναστική για να παραμείνει σε φόρμα, όμως μέσα σε 12 λεπτά ένιωσε έτοιμος να σωριαστεί.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι πλέον έχει αναρρώσει πλήρως και έχει επιστρέψει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.