Η πανδημία του κορονοϊού, και η καραντίνα στην οποία μπήκε ολόκληρος σχεδόν ο πλανήτης για να περιορίσει την εξάπλωσή της, μας οδήγησε ομολογουμένως να επαναπροσδιορίσουμε πολλά πράγματα σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. 

Επιπλέον, προσγείωσε απότομα στη γη πολλούς σελέμπριτι που μέχρι τώρα ζούσαν σε ένα ροζ συννεφάκι απολαμβάνοντας τη δόξα και τα πλούτη που σε κάθε ευκαιρία μόστραραν στους φαν μέσα από τα social media. Όλο αυτό τον καιρό, οι followers είδαν ένα άλλο πρόσωπο των αγαπημένων τους σταρ, πολύ πιο γήινο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ατημέλητη εμφάνιση της Κάιλι Τζένερ που τρομάξαμε την αναγνωρίσουμε!

Κλεισμένοι στο σπίτι και περιορισμένοι στον προσωπικό τους χώρο, μακριά από τα λαμπερά φώτα, και τα κόκκινα χαλιά, οι αστέρες του Χόλιγουντ πέταξαν οτιδήποτε ψεύτικο από πάνω τους και εν μέσω καραντίνας έγιναν ένας από εμάς.

Αμακιγιάριστοι, άφιλτροι, ατημέλητοι με καθημερινά ρούχα, ασχολήθηκαν με τις δουλειές του σπιτιού, με τα χόμπι τους, με την οικογένειά τους, χαλάρωσαν και μας έστειλαν τα δικά τους μηνύματα αισιοδοξίας και συμπαράστασης σαν άνθρωποι της διπλανής πόρτας που ανοίγει βέβαια σε έναν κόσμο ατελείωτων τετραγωνικών μέτρων άνεσης και χλιδής.

Στη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί, έτσι όπως δημοσιεύτηκε στο BoredPanda, βλέπουμε 20+1 διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ πριν και κατά την διάρκεια της καραντίνας και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας!