Με μια αποκαλυπτική φωτογραφία της στο Instagram, η Κρίσι Τέιγκεν αποκάλυψε στους θαυμαστές της ότι μπαίνει στο χειρουργείο για να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα από το στήθος της.

 «Πολλοί άνθρωποι είναι περίεργοι, οπότε θα το πω μόνο εδώ: βγάζω τα εμφυτεύματα από το στήθος μου! Ήταν για μένα υπέροχο για πολλά χρόνια, αλλά απλώς το βαρέθηκα. Θα ήθελα να μπορώ να κουμπώσω ένα φόρεμα στο μέγεθός μου, να ξαπλώσω μπρούμυτα με άνεση! Τέλος το μεγάλο στήθος! Μην ανησυχείτε για μένα. Ολα καλά. Θα έχω ακόμα στήθος, απλώς είναι σκέτο λίπος. Κάτι που εξαρχής είναι στο στήθος, μια ηλίθια, θαυματουργή σακούλα λίπους», εξήγησε το πρώην μοντέλο.

Το μήνυμα της Τέιγκεν συνόδευε μια παλαιότερη ασπρόμαυρη φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει τόπλες στη θάλασσα με εμφανώς μικρότερο στήθος.

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια στο Glamour τον περασμένο Μάρτιο, έκανε πλαστική στήθους στην ηλικία των 20 ετών δηλώνοντας ότι έχει μετανιώσει. 

«Είχε περισσότερο να κάνει με τα μαγιό. Σκέφτηκα, αν πρόκειται να ποζάρω ξαπλωμένη ανάσκελα θέλω να είναι στητά. Τώρα όμως θέλω να τα βγάλω. Αν μπορούσα να κάνω ένα πράγμα, θα ήταν ανόρθωση», δήλωνε.

Η Τέιγκεν έχει δύο παιδιά με τον Τζον Λέτζεντ, την 4χρονη Luna Simone και τον 2 ετών Miles Theodore.