Στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη, μίλησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη και αναφέρθηκε την πανδημία του κορονοϊού τονίζοντας ότι είναι το μόνο πράγμα που την τρομάζει.

«Δύο μήνες ήμουν μέσα. Όλος ο κόσμος φοβάται. Μόνο τον κορονοϊό φοβάμαι. Τίποτα άλλο», δήλωσε αρχικά η «βασίλισσα της νύχτας».

Στη συνέχεια η σπουδαία ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου αναφέρθηκε στην ανάρτηση της Finos Film, με αφορμή τα γενέθλια της για τα 87 της χρόνια στις 27 Μαΐου.

«Δεν το είδα καν. Αυτά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Εγώ είμαι αυτή που είμαι. Ο κόσμος με λατρεύει, τους κάνω πέρα τώρα, γιατί φοβάμαι λόγω κορονοϊού (γέλια)»

«Δεν ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα. Εγώ είμαι όπως είμαι. Θα σου απαντήσω με το τραγούδι που έχει γράψει ο Σταμάτης Κραουνάκης για μένα: "Τα χρόνια δεν τα μέτρησα με την ταυτότητά μου, γιατί είχα εγώ ταυτότητα, σθεναρή μου οντότητα, το σκήπτρο, την κορόνα μου και τα διαμαντικά μου, τα πλούτη δεν τα απαίτησα, τα ’χα κανονικά μου, γιατί έχει η γόβα μου καημό και η μπότα μου κατατρεγμό, κι από τη μίνι φούστα μου τα πόδια όλα δικά μου"», κατέληξε το «φαινόμενο Ζωζώ».