Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου χώρισε πρόσφατα από την πρώην σύντροφο Μαρία Καλάβρια, ενώ κάτι αντίστοιχο έκανε και η Ιωάννα Τούνη με τον πρώην σύντροφό της, Χρήστο Τσεβρετζή. Οι δύο τους βρέθηκαν για επαγγελματικούς λόγους στην  Εύβοια και σταμάτησαν για φαγητό στα Καμένα Βούρλα, κάτι που πυροδότησε τις φήμες ότι είναι ζευγάρι.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συνοδευόμενος σε event από την καλή του φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» και έδωσε τέλος στις συγκεκριμένες φήμες.

«Όταν παίρνεις τηλέφωνο σαν δημοσιογράφος να ρωτήσεις εάν όντως ισχύει κάτι και δεν ισχύει, όταν έχεις πάρει εμένα δηλαδή και σου απαντάω ότι είναι επαγγελματικό και δεν τίθεται θέμα να το γράψεις, γιατί μπαίνεις σε μία διαδικασία να γράψεις από κάτω μια τέτοια λεζάντα που ενδεχομένως είναι κάτι που θα πουλήσει λίγο περισσότερο».

Ακόμα μίλησε για τη σχέση του με τη Μαρία Καλαβρία και είπε ότι είναι πολύ καλοί καθώς παραμένουν συνεργάτες.

«Έφτασε μια σχέση στο τέλος, είμαστε συνεργάτες και συνεταίροι με τη Μαρία και πραγματικά έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που έχω στη ζωή μου και με έχει στη ζωή της οπότε συνεχίζουμε με διαφορετικούς ρόλους και δεν θα ήθελα με τίποτα να την βγάλω από τη ζωή μου».

Στο ίδιο event βρέθηκε και η Μαρία Καλαβρία, η οποία είπε για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου:

«Εννοείται ότι μιλάμε με τον Δημήτρη γιατί να μην έχουμε φιλικές σχέσεις;Με τον Δημήτρη είμαστε και στη δουλειά μαζί, οι σχέσεις μας είναι φυσιολογικές. Δεν έχουμε κανένα θέμα. Στην αρχή δεν είναι τόσο εύκολο γιατί είναι και πρόσφατος ο χωρισμός μας αλλά και από τους δύο εξαρτάται να μπορέσουμε να κρατήσουμε κάποιες ισορροπίες»

«Ο Δημήτρης είναι ένα νέο παιδί και σαν χαρακτήρας, σε αντίθεση με μένα, το περιμένω αυτό να προχωρήσει άμεσα σε μια νέα σχέση και το βρίσκω πολύ φυσιολογικό, ενώ εγώ που είμαι πιο μεγάλη, πιο συνειδητοποιημένη και έχω περάσει κάποια πράγματα, όπως η οικογένεια και τα παιδιά, σίγουρα δεν θα κάνω την επόμενη κίνηση εύκολα. Για τον Δημήτρη είναι απόλυτα φυσιολογικό, που είναι νέο παιδί, να θέλει να συνεχίσει και να φτιάξει τη ζωή του με κάτι άλλο και θα χαρώ πάρα πολύ. Δεν έχω τέτοια θέματα», κατέληξε.