Το ζευγάρι που ετοιμαζόταν ν’ ανέβει μέχρι και τα σκαλιά της εκκλησίας, χώρισε πρόσφατα, με το κλίμα ανάμεσα τους να είναι τεταμένο και ν’ αποδίδονται σ’ ένα ντόμινο καταμερισμού των ευθυνών.

Αρχικά η Τζούλια Νόβα, μιλώντας στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη δήλωσε:

«Τα σπάσαμε. Εγώ αποχώρησα. Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να κάνω παρέες. Ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Εκείνος δεν ήθελε να με ακολουθήσει. Από πίεση σε πίεση δε γινόταν να προχωρήσουμε»

Ακόμα η πρώην παρουσιάστρια του «Τροχού της Τύχης» είπε ότι δεν κατάλαβαν τώρα ότι δεν ταιριάζουν.

 «Το είχαμε καταλάβει καιρό πριν αλλά ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Προσπαθούσα να τον πείσω, να τον πιέσω βασικά να αλλάξει, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν» .

Όσο για τα ρεπορτάζ που τους εμφάνιζαν ένα βήμα πριν το γάμο, απάντησε ότι «εγώ περίμενα την πρόταση κανονικά. Πρόταση εκείνος νομίζω ότι δεν είχε στο μυαλό του να κάνει, οπότε και εγώ δεν τον είχα πάρει 100% στα σοβαρά», καταλήγει η Τζούλια Νόβα.

Γιάννης Μάρκου: «Η δεύτερη ευκαιρία νομίζω της δόθηκε αλλά δεν την πήρε»

Μιλώντας στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα, ο Γιάννης Μάρκου αναφέρθηκε και αυτός στο χωρισμό του με την Τζούλια Νόβα, παιρνόντας στην αντεπίθεση.

«Αυτά συμβαίνουν, μέσα στη ζωή είναι. Ετοιμαζόμασταν για γάμο, κάναμε κανονικά ετοιμασίες, απλώς αισθάνομαι ότι δεν είμαι η αιτία του χωρισμού. Ο καιρός θα δείξει τι ακριβώς έχει γίνει. Ασχολείται με extreme sports και είναι κάτι που δεν το κάνω εγώ. Αν ασχολείσαι καθημερινά με κάτι άλλο εκτός από τον άνθρωπο που είσαι μαζί, είναι αιτία χωρισμού γιατί δεν υπάρχει σεβασμός. Έχω στεναχωρηθεί».

«Όταν κόβεται το σχοινί νομίζω είναι δύσκολο να το κολλήσεις, θα πρέπει να το δέσεις και εγώ δε θέλω να δέσω κάτι. Η δεύτερη ευκαιρία νομίζω της δόθηκε αλλά δεν την πήρε. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται άλλη ευκαιρία», δήλωσε ο επιχειρηματίας σχετικά με το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.