Μπορεί οι περισσότεροι να μην το έχουν προσέξει, όμως η Τζένιφερ Άνιστον έχει ένα μυστηριώδες τατουάζ στον καρπό του αριστερού της χεριού το οποίο συνηθίζει να κρατάει κρυμμένο τόσο στην οθόνη όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Ωστόσο, στην πρόσφατη κουβέντα της με την καλή της φίλη Λίζα Κούντροου για το Actors on Actors του Variety το συγκεκριμένο τατουάζ «11 11» αποκαλύφθηκε ξεκάθαρα, κάνοντας θαυμαστές και θεατές να αναρωτιούνται για τη σημασία και το συμβολισμό του.

Η 51χρονη ηθοποιός δεν έχει αναφερθεί ποτέ μέχρι τώρα στο τί σημαίνουν αυτοί οι αριθμοί για εκείνη, ωστόσο μία κοντινή σε εκείνη πηγή, αποκάλυψε στο People το μυστικό. Το σχέδιο λοιπόν έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνη καθώς συνδέεται με τα γενέθλιά της και τον σκύλο της Norman. Σύμφωνα με την πηγή επίσης, η Άνιστον πιστεύει πως οι αριθμοί φέρνουν καλή τύχη.

Για όσους δεν κατάλαβαν, η διάσημη σταρ έχει γεννηθεί στις 11 Φεβρουαρίου, ενώ το 2011 έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος σκύλος της με τον οποίο ήταν πολύ δεμένη. «Είναι τα γενέθλιά της και η χρονιά που πέθανε ο Norman. Της λείπει κάθε μέρα, ήταν πραγματικά η αγάπη της ζωής της», ανέφερε πηγή, σημειώνοντας πως ο σκύλος ήταν στο πλευρό της ενώ εκείνη ξεπερνούσε το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ.

Σημειώνεται ότι αυτό είναι το δεύτερο τατουάζ της Άνιστον, ωστόσο άγνωστο παραμένει πότε το «χτύπησε». Το πρώτο τατουάζ που έκανε η ηθοποιός είναι στο πόδι της και συνδέεται επίσης με το σκύλο της αφού έχει «χτυπήσει» το όνομά του «Norman».