Καλεσμένη στην εκπομπή «DOT», βρέθηκε η μία από τις δύο νικήτριες του «Greece’s Next Top Model 2», η Κάτια Ταραμπάνκο, λέγοντας ότι ήταν λίγο ακραία σε κάποιες συμπρόφερες της εντός του ριάλιτι μόδας, ωστόσο δεν είναι έτσι ο χαρακτήρας της.

«Είμαι καλόβολη. Από το GNTM βγήκε ότι είμαι κακιά, ότι είμαι πάρα πολύ ψωνάρα, μου έβγαλαν το προσωνύμιο της στρίγκλας και της περίεργης. Αυτό βγήκε λόγω ανταγωνισμού και λόγω της έντονης προσήλωσής μου στον στόχο. Πρώτη φορά έγινα έτσι στη ζωή μου. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς έκανα λάθος, αλλά λογικά όλο αυτό το καυστικό ύφος μου, η πίεση, ο ανταγωνισμός, η κλεισούρα… Ήμουν λίγο ακραία και σε ορισμένα σημεία είχα τα μπαμ μου. Με κάποια πράγματα τα οποία θεωρώ εγώ βασικά και για κάποιους άλλοςς δεν είναι, τρελαινόμουν. Πράγματα όπως το  να πλένεις τα πιάτα σου όταν μένεις μαζί με κάποια άλλα άτομα, να φοράς κάποια συγκεκριμένα εσώρουχα όταν ξέρεις για φωτογράφιση και είσαι σε διαγωνισμό μοντέλων, πρέπει να ξέρεις ότι στις 2-3 φωτογραφίσεις που θα κάνεις, πρέπει να φοράς συγκεκριμένα εσώρουχα».

Τέλος είπε ότι δεν μετανιώνει για όσα είπε ή έκανε εντός του παιχνιδιού και ότι δεν έχει δει κανένα επεισόδιο.

«Δεν έχω δει κανένα επεισόδιο του GNTM. Δεν μετανιώνω για ό,τι είπα γιατί για κάποιο συγκεκριμένο λόγο το είπα. Το έχω ζήσει τόσο ωραία στο μυαλό μου, που δεν θέλω να δω πώς το έγραψε η κάμερα και πώς βγήκε».