Την είδηση του χωρισμού με το κορίτσι του «Greece’s next top model 2», επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Τούρκος ηθοποιός, ο οποίος όπως είπε όμως οι φήμες ότι αυτός επήλθε εξαιτίας ενός τρίτου προσώπου δεν ισχύουν σε αυτόν συνετέλεσε η απόσταση, η οποία εντάθηκε κατά τη διάρκεια των lockdown στις δύο χώρες.

«Δεν είναι αλήθεια ότι με απάτησε. Η Χαρά είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, δεν είναι τέτοιου είδους κορίτσι. Ξέρω τους πάντες από τα άτομα με τα οποία είναι διακοπές και είναι και δικοί μου φίλοι», δήλωσε αρχικά σε συνέντευξη του στο τουρκικό δίκτυο tv100, o Μπουράκ Χακί.

«Ζήσαμε μαζί 3,5 υπέροχα χρόνια, αλλά αν δεν μπορούσε να έρθει η Χαρά στην Τουρκία, θα έπρεπε να ζήσω εγώ στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι ο χωρισμός ήταν η καλύτερη λύση και για τους δύο. Η απόσταση κατά τη διάρκεια της πανδημίας μας ώθησε αυτή την απόφαση και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Η Χαρά έζησε δύο χρόνια στην Τουρκία, αλλά ήταν δύσκολο να βελτιώσει τα αγγλικά της ώστε να της δοθούν ευκαιρίες δουλειάς. Πρόθεση μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά αυτό δεν συνέβη», κατέληξε ο Μπουράκ Χακί για τον χωρισμό με τη Χαρά Παππά.

Πηγές: www.trhaberler.com και televizyongazetesi.com