Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρίσκεται στην Αντίπαρο όπου όπως έγραψε θα επιμεληθεί το μενού στο εστιατόριο μέσα σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού.

Ο κριτής του MasterChef που είναι γνωστός για το χιούμορ, θέλησε να αστειευτεί για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις που «τρέχουν» ακόμα και εν μέσω καλοκαιριού, ανεβάζοντας στο Instagram μία φωτογραφία με τον ίδιο να περπατάει χαλαρός κοντά σε ένα πολυτελές φουσκωτό σκάφος μιλώντας στο τηλέφωνο για τις... μετοχές του.

Στη λεζάντα του, ο γνωστός σεφ αυτοτρολάρεται περιγράφοντας την καθημερινότητά του σε μια άλλη ζωή ή πιο σωστά έτσι όπως θα την έβλεπε στον ύπνο του:

«... Ναι έλα... Τι εννοείς δεν έχω φουσκωτό?κι αυτό πίσω ποιανού είναι?? Τέλος πάντων... Πούλα κάμποσες από τις μετοχές με τα τσιμέντα... Τι εννοείς δεν έχω μετοχές??? "ντρρριιιννν"(ξυπνητήρι) εντάξει, σηκώνομαι... Να είμαστε όλοι καλά..! Καλή σεζόν σε όλους μας.!»

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

... Ναι έλα... Τι εννοείς δεν έχω φουσκωτό?κι αυτό πίσω ποιανού είναι?? Τέλος πάντων... Πούλα κάμποσες από τις μετοχές με τα τσιμέντα... Τι εννοείς δεν έχω μετοχές??? "ντρρριιιννν"(ξυπνητήρι) εντάξει, σηκώνομαι... Να είμαστε όλοι καλά..! Καλή σεζόν σε όλους μας.! @samano_restaurant @_petros_stef @toul.creates @kourosvillageantiparos @antiparosrentaboat.gr #antiparos#summer2020#cometomegianatinvreisnaglentisoumetogetherkaiianamnisiapotingreecethasoumeineigiaforever

A post shared by Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) on