Μιλώντας στο περιοδικό «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη η Χαρά Παππά μίλησε για πρώτη φορά για τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί.

«Τα είπε ο Μπουράκ πάρα πολύ ωραία. Έχω μόνο καλά πράγματα να πω για εκείνον. Άλλωστε, δεν θα ήμασταν μαζί τόσο καιρό», δήλωσε, ενώ σχετικά με την ψυχολογική της κατάσταση αρκέστηκε να πει λακωνικά: «Πώς θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος που έχει χωρίσει;».

Τέλος σε σχόλιο της δημοσιογράφου για το γεγονός ότι πήγαιναν για γάμο και τελικά χώρισαν, αρκέστηκε να πει: «όλα για καλό γίνονται».

 Ακόμα η Χαρά Παππά που αποκάλυψε ότι βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα και σκέφτεται τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

«Εστιάζω στα επαγγελματικά μου. Έχω κάποιες προτάσεις για φωτογραφήσεις στην Ελλάδα», ανέφερε. 

Την είδηση του χωρισμού με το κορίτσι του «Greece’s next top model 2», είχε επιβεβαιώσει ο ίδιος ο Τούρκος ηθοποιός, ο οποίος όπως είπε όμως οι φήμες ότι αυτός επήλθε εξαιτίας ενός τρίτου προσώπου δεν ισχύουν και σε αυτόν συνετέλεσε η απόσταση, η οποία εντάθηκε κατά τη διάρκεια των lockdown στις δύο χώρες.

«Δεν είναι αλήθεια ότι με απάτησε. Η Χαρά είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, δεν είναι τέτοιου είδους κορίτσι. Ξέρω τους πάντες από τα άτομα με τα οποία είναι διακοπές και είναι και δικοί μου φίλοι», δήλωσε αρχικά σε συνέντευξη του στο τουρκικό δίκτυο tv100, o Μπουράκ Χακί.

«Ζήσαμε μαζί 3,5 υπέροχα χρόνια, αλλά αν δεν μπορούσε να έρθει η Χαρά στην Τουρκία, θα έπρεπε να ζήσω εγώ στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι ο χωρισμός ήταν η καλύτερη λύση και για τους δύο. Η απόσταση κατά τη διάρκεια της πανδημίας μας ώθησε αυτή την απόφαση και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Η Χαρά έζησε δύο χρόνια στην Τουρκία, αλλά ήταν δύσκολο να βελτιώσει τα αγγλικά της ώστε να της δοθούν ευκαιρίες δουλειάς. Πρόθεση μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά αυτό δεν συνέβη», κατέληξε ο Μπουράκ Χακί για τον χωρισμό με τη Χαρά Παππά.