Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες, ένα βίντεο με τον Μπραντ Πιτ που το λες και... προφητικό!

Το βίντεο είναι από το Σεπτέμβριο του 2019 όταν ο διάσημος ηθοποιός έδινε συνέντευξη Τύπου στο Τόκιο της Ιαπωνίας για την πρεμιέρα της ταινίας «Ad Astra».

Ξάφνου ο Πιτ διακόπτει τη ροή της συνέντευξης όταν ανάμεσα στο πλήθος παρατηρεί κάποιον που φοράει προστατευτική μάσκα, σχολιάζοντας τη χρησιμότητα της μάσκας.

Όπως αναφέρει, την αναφέρει την πρώτη φορά που πήγε στο Τόκιο και είδε τους ανθρώπους γύρω του με μάσκες, σκέφτηκε υποσυνείδητα ότι επρόκειτο για κάτι «παρανοϊκό». Ωστόσο, στη συνέχεια όπως σημειώνει: «Μετά σκέφτηκα ότι όταν έχεις ένα κρύωμα, φορώντας μάσκα, προστατεύεις τους γύρω σου και κατάλαβα πόσο υπεύθυνοι είστε και πόσο σωστό είναι όλο αυτό. Και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το εφαρμόζουμε σε όλο τον κόσμο. Δεν ξέρω γιατί δεν το κάνουμε κι εμείς»!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όπως είναι γνωστό σε πολλές ασιατικές χώρες, όπως στην Ιαπωνία όπου ο κόσμος έχει συνηθίσει να φοράει μάσκες εξαιτίας ασθενειών και του SARS, η χρήση της ήταν κάτι διαδεδομένο πολύ καιρό πριν την πανδημία του κορονοϊού.