Στη δεύτερη ημέρα της πολύκροτης δίκης, συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τις σοκαριστικές λεπτομέρειες που αφορούν τη σχέση του πρώην ζευγαριού.

Μία από αυτές αφορά το διάσημο τατουάζ που είχε «χτυπήσει» ο Τζόνι Ντεπ όταν ήταν ζευγάρι με τη Γουινόνα Ράιντερ, «Winona Forever» και το οποίο μετά τον χωρισμό τους το 1993 άλλαξε σε «Wino Forever». Η δικηγόρος του εκδοτικού ομίλου NGN ρώτησε τον ηθοποιό για ένα περιστατικό τον Μάρτιο του 2013. Η Χερντ φέρεται να γέλασε με το τατουάζ του Ντεπ και ο ηθοποιός σύμφωνα με τις κατηγορίες, τη χαστούκισε στο πρόσωπο, συνολικά τρεις φορές, κάτι που ο Ντεπ αρνείται.

Η δικηγόρος ρώτησε επίσης τον διάσημο ηθοποιό για ένα περιστατικό σε μια πτήση από την Βοστώνη στο Λος Άντζελες τον Μάιο του 2014, όπου ο ίδιος φέρεται να «βωμολοχούσε ακατάπαυστα» βρίζοντας την Χερντ.

Η δικηγόρος είπε πως ο Ντεπ πετούσε παγάκια στην Χερντ και ήταν «τυφλωμένος από οργή», έχοντας εξαγριωθεί τόσο που την χαστούκισε στο πρόσωπο και την κλώτσησε στην πλάτη, περιστατικό που ο ίδιος αρνήθηκε πως συνέβη ή ότι την είχε αποκαλέσει «πόρνη» και «τσούλα». Ο ηθοποιός, στη συνέχεια, φέρεται να πήγε στην τουαλέτα του αεροπλάνου όπου και λιποθύμησε καθώς είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ. Ο Τζόνι Ντεπ απάντησε: «Η Χερντ με υποτιμούσε, μου φώναζε και άλλα τέτοια, που έκανε συνήθως, και μετά άρχισε να με χτυπά. Άρπαξα ένα μαξιλάρι άπό τον καναπέ και κοιμήθηκα στο πάτωμα του μπάνιου. Το έχω κάνει και άλλες φορές». 

Όσο για το ​​​​​​ηχητικό το οποίο αναπαρήχθη στο δικαστήριο και ακούγεται ο Ντεπ να ουρλιάζει «σαν ζώο» αφού επιτέθηκε στη Άμπερ Χερντ, ο ίδιος αρνήθηκε ότι αυτή είναι η δική του φωνή.

«Αν είμαι εγώ, τότε αντιμετώπιζα σίγουρα κάποιο πρόβλημα. Δυσκολεύομαι να το αναγνωρίσω ως εμένα. Θα έλεγα ότι ακούγεται σαν κάποιο ζώο που πονάει», ανέφερε ο Ντεπ για να του απαντήσει η δικηγόρος: «Ναι, αλλά εσείς είστε αυτό το ζώο. Εάν πονάγατε, ήταν επειδή καταναλώσατε ναρκωτικά και αλκοόλ σε αυτό το αεροπλάνο. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχετε καμία ανάμνηση της τερατώδους συμπεριφοράς σας σε αυτό το αεροπλάνο».

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε και για ένα άλλο περιστατικό όπου φέρεται να κρατούσε ένα από τα σκυλιά της Χέρντ έξω από το παράθυρο ενός αυτοκινήτου, ισχυρισμό που χαρακτήρισε «εντελώς ψευδή».