Καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ», με τη Νάντια Κοντογεώργη, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η ηθοποιός, Ιωάννα Πηλιχού και αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία που είχε κάνει η σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί», πριν από περίπου μία δεκαετία όταν υποδύθηκε την κόρη της Κατερίνας Λέχου.

Όπως ανέφερε η ηθοποιός, «δεν πέρασα καλά … Όχι, κοίταξε να δεις, ως προς την δουλειά και ως προς την αγάπη του κόσμου που σου δείχνει, γιατί δεν θέλω να είμαι αχάριστη, είναι πάρα πολύ ωραίο, απλώς το να είσαι ξαφνικά έξω και να σε αναγνωρίζουν ή να έρχονται να σου μιλάνε χωρίς να σε γνωρίζουν, που δεν ήμουν μαθημένη σε αυτό το πράγμα, με έκανε να περάσω λίγο δύσκολα».

Ακόμα υποστήριξε ότι μέχρι να περάσει το μεγάλο μπαμ, δεν ήθελε να βγαίνει πολύ από το σπίτι.

«Δεν το ήθελα πάρα πολύ. Έμεινα, όσο γινόταν στο σπίτι μέχρι να περάσει το μεγάλο μπαμ! Είναι πολύ ευχάριστο να έρχεται ο άλλος και να σου λέει πως, ξέρεις, «μου αρέσει πολύ εκεί που σε είδα που έκανες αυτό, γέλασα» αλλά το προτιμάς να είναι

στο θέατρο που έχεις πάει για αυτό το σκοπό. Που θα μιλήσεις, με τον κόσμο και θέλεις λίγο τον προσωπικό σου χρόνο»

«Δεν θα σου πω ότι έχω συνηθίσει εντελώς απλώς άρχισα κάποια στιγμή να το αποδέχομαι και να δουλεύω με τον εαυτό μου και να λέω ότι πρέπει να υπάρχει στη ζωή μου γιατί, αυτή τη δουλειά διάλεξες και πάει πακέτο απ' ότι καταλαβαίνω».

«Αρκετό διάστημα μετά το “Ευτυχισμένοι Μαζί” άρχισα να το συνηθίζω και εντάξει αφού φύγει ο έντονος απόηχος και ήταν πιο ήπια τα πράγματα», κατέληξε.