Ο Κάνιε Γουέστ απολογήθηκε δημοσίως στην Κιμ Καρντάσιαν για το πρόσφατο παραλήρημά του, καθώς μοιράστηκε δημοσίως προσωπικές λεπτομέρειες για την οικογένειά τους.

Με μία νέα ανάρτηση στο Twitter o διάσημος ράπερ ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην Κιμ αναφέροντας: «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την σύζυγό μου, Κιμ, επειδή αποκάλυψα δημοσίως κάτι που ήταν προσωπικό ζήτημα. Δεν την κάλυψα όπως έχει καλύψει εκείνη εμένα. Στην Κιμ θέλω να πω πως ξέρω ότι την πλήγωσα. Σε παρακαλώ, συγχώρεσε με. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ για εμένα», πρόσθεσε.

Η συγγνώμη του Γουέστ έρχεται μια εβδομάδα μετά την αποκάλυψη προσωπικών γεγονότων για την οικογένειά του, στη διάρκεια της πρώτης προεκλογικής συγκέντρωσής του στη Νότια Καρολίνα, την οποία ακολούθησαν για ημέρες ανησυχητικές αναρτήσεις στο Twitter του.

Λίγο μετά την συγκέντρωση, ο ράπερ δημοσίευσε μια σειρά από μηνύματα στο Twitter, που αργότερα διαγράφηκαν, στα οποία μιλούσε για τον εαυτό του και την οικογένειά του. Στη συνέχεια η Κιμ Καρντάσιαν, σπάζοντας τη σιωπή της, ζήτησε συμπόνοια και διακριτικότητα από τον Τύπο καθώς ο Γουέστ δίνει μάχη με τη διπολική διαταραχή.