Στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», μίλησε η πρώην παίκτρια του «Power of Love», Αθηνά Χρυσαντίδου και αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Δώρο Παναγίδη, στα βήματα της στο τραγούδι αλλά και στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί.

«Ετοιμάζω τώρα το τρίτο μου τραγούδι. Το Power of Love ανήκει στο παρελθόν. Διότι δεν ήταν ο σκοπός μου να είμαι απλά μια παίκτρια αυτού του ριάλιτι. Προφανώς και ήθελα να συνεχίσω και να πάω και πιο μπροστά και τα σχετικά. Εννοείται ότι το τραγούδι είναι κάτι που αγαπώ, όμως η τηλεόραση είναι η καψούρα μου. Μου είχαν γίνει κάποιες προτάσεις, η μία προχώρησε, αλλά μετά κάπου χάλασε».

«Η συνεργασία μου με την Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν ωραία, πολύ προσγειωμένη και καλή γυναίκα, είναι πολύ θετικός άνθρωπος. Θα έπαιρνα μέρος στο GNTM, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να πάνε καινούργια πρόσωπα, παιδιά που έχουν «την ανάγκη» να βγουν σε φακό, εμένα με ξέρει ο κόσμος», δήλωσε αρχικά η Αθηνά Χρυσαντίδου.

«Ο Δώρος ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου, οπότε δεν μπορώ να πω ότι με πειράζει, που λένε ο Δώρος και η Αθήνα, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Δεν νομίζω ότι με έχει στιγματίσει η σχέση μας, γιατί έχουν περάσει λίγα χρόνια. Σε 5-10 χρόνια που ο καθένας θα έχει την οικογένεια του, πιστεύω ότι θα το λέμε και θα γελάμε με την καλή έννοια.

«Θα ήθελα να έχω έναν άνθρωπο στη ζωή μου που θα με σέβεται και θα με γεμίζει. Οι περισσότεροι άντρες είναι κατώτεροι των προσδοκιών μου», κατέληξε η πρώην παίκτρια του  Power of Love.

Διαβάστε ακόμα:

Μπουράκ Χακί – Χαρά Παππά: Τα unfollow και το «καρφί» μετά τον χωρισμό (vid)

My Style Rocks: Τρεις παίκτριες δεν συνεχίζουν τη νέα σεζόν