Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», έδωσε ο Πάνος Αργιανίδης, μιλώντας για τα όσα βίωσε στο ριάλιτι επιβιώσης, αλλά και για τον μεγάλο νικητή, Γιώργο Αγγελόπουλο και τις επιλογές που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού.

«Ναι, ήταν επιλογή μου να χαθώ μετά το “Survivor” ίσως γιατί ένα μεγάλο κομμάτι ήταν αρνητική δημοτικότητα για μένα. Κατάλαβα ότι και ο χώρος της τηλεόρασης  είναι ένας μικρόκοσμος δικός τους που ο ένας υποστηρίζει τον άλλον και όλα αυτά εξελίσσονται κάπως όχι τόσο αληθινά. Κοντινοί μου φίλοι, εκείνη την περίοδο, απομακρύνθηκαν από μένα, και νομίζω ότι συνέβη σε πολλά παιδιά» δήλωσε αρχικά ο μάνατζερ ράγκμπι.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις επιλογές του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά το «Survivor».

«Για μένα ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα έπρεπε να κάνει κάτι διαφορετικό. Έκανε το όνειρό του, ήθελε να γίνει ηθοποιός, να μπει σε αυτό το χώρο και καλά έκανε αφού το ήθελε. Εγώ αν ήμουν Γιώργος, θεωρώ ότι εκείνη την περίοδο με το που βγήκα από το παιχνίδι το επαγγελματικό βήμα που θα έκανα, θα ήταν να θέσω υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής. Θεωρώ ότι θα μπορούσε να δώσει πολλά πράγματα. Εδώ βγήκε ο κύριος Γεωργούλης ευρωβουλευτής, γιατί να μην βγει ο Γιώργος;».

«Όταν είχαμε βγει από το παιχνίδι με είχαν προσεγγίσει για να παίξω στην ταινία Bachelor με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Γιώργο Μανίκα, να κάνω τον μάνατζερ ράγκμπι των παικτών. Αλλά δεν είμαι ηθοποιός, δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο και σέβομαι πάρα πολύ εκείνον που έχει σπουδάσει να είναι ηθοποιός ή έχει ταλέντο. Οπότε δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να πάρω τη θέση κάποιου που είναι ηθοποιός», δήλωσε αναφορικά με το αν του έγινε κάποια τηλεοπτική πρόταση μετά το παιχνίδι.

«Πιστεύω ότι το “Survivor” μου έκανε καλό, στο να μάθω να εκτιμάω κάποια πράγματα στη ζωή μου περισσότερο. Είμαι καλύτερα στην υγεία μου, αλλά θεωρώ ότι με τον κορονοϊό, ο καθένας πέρασε ένα μικρό Survivor, όπως περάσαμε εμείς», κατέληξε ο Πάνος Αργιανίδης.

Διαβάστε ακόμα:

«Αισχρό να λένε ότι ψάχνω για χορηγούς - Θα κινηθώ νομικά»: Η Ζένια Σολδάτου «ξεσπά» για δημοσιεύματα (vid)

Γέννησε η Νίκη Λυμπεράκη - Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του μωρού (pic)