Η Δανάη Μπάρκα εξέφρασε δημόσια την αγάπη της για τη Βίκυ Σταυροπούλου, με αφορμή αυτή τη φωτογραφία, καθώς φαίνεται ότι «είσαι όμορφη-η πιο όμορφη-επειδή είσαι αληθινή» γράφει και συγκινεί.

Ολόκληρη η ανάρτησή της:

«Μαμά σ αγαπάω! Γι αυτή την εικόνα που είδα τώρα τυχαία. Γιατί αυτό είναι η αλήθεια σου.

Γιατί σ αυτό το βλέμμα-της υπόκλισης- φαίνεται η ευγνωμοσύνη που νιώθεις, φαίνεται η δουλειά που έχεις ρίξει τόσα χρόνια, φαίνεται η ευαισθησία σου, φαίνεται η αγάπη που κρύβεις μέσα σου, και το «ευχαριστώ» σου στον κόσμο που σε στηρίζει και σε ακολουθεί ο,τι κι αν κάνεις.

Φαίνεται η «Λυσιστράτη» που κρύβεις μέσα σου. Γιατί είσαι όμορφη-η πιο όμορφη-επειδή είσαι αληθινή. Γιατί με τα σωστά & τα λάθη σου είσαι ο άνθρωπος που θαυμάζω περισσότερο σ όλο τον κόσμο.

Χωρίς τις μαμάδες μας, δεν θα υπήρχαμε-κυριολεκτικά. Κάντε τους μια αγκαλιά σήμερα ή στείλτε τους ένα «σ’ αγαπάω» γιατί η ψυχούλα τους ξέρει τι πέρασαν για να μας μεγαλώσουν! Δεν θα σε άλλαζα ποτέ & για τίποτα!», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μαμά σ αγαπάω ♥️ Γι αυτή την εικόνα που είδα τώρα τυχαία. Γιατί αυτό είναι η αλήθεια σου. Γιατί σ αυτό το βλέμμα-της υπόκλισης- φαινεται η ευγνωμοσύνη που νιώθεις,φαινεται η δουλειά που έχεις ρίξει τόσα χρόνια,φαινεται η ευαισθησία σου,φαίνεται η αγάπη που κρύβεις μέσα σου,και το «ευχαριστώ» σου στον κόσμο που σε στηρίζει και σε ακολουθεί ο,τι κι αν κανεις. Φαινεται η «Λυσιστράττη» που κρύβεις μέσα σου. Γιατί είσαι ομορφη-η πιο ομορφη-επειδή είσαι αληθινή. Γιατί με τα σωστά & τα λάθη σου είσαι ο ανθρωπος που θαυμαζω περισσότερο σ όλο τον κόσμο. - Χωρίς τις μαμάδες μας,δεν θα υπήρχαμε-κυριολεκτικά. Καντε τους μια αγκαλιά σήμερα ή στείλτε τους ένα «σαγαπαω» γιατί η ψυχούλα τους ξέρει τι πέρασαν για να μας μεγαλώσουν💕 - @vickystavropoulouofficial δεν θα σε άλλαζα ποτέ & για τίποτα 💛

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka) στις

Διαβάστε Ακόμα

«Έκανα πεντάωρο χειρουργείο, ευχαριστώ το ΕΣΥ»: Συγκινημένη η Έρρικα Πρεζεράκου - Ανέβασε βίντεο από το νοσοκομείο (vid

Στη Φολέγανδρο ο «Αρτουρίτο» του «La Casa de Papel»: Έκανε βόλτα με «γουρούνα» (pics & vid)