Το Netflix εξασφάλισε μια... βασιλική συνεργασία, κλείνοντας συμφωνία με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ. Οι δυο τους, αφού παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και μετακόμισαν στη Σάντα Μπάρμπαρα, είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τη δική τους καριέρα στο Χόλιγουντ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει ιδρύσει εταιρεία παραγωγής, της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά της. Μέσα από την πολυετή συμφωνία που υπέγραψαν με το Netflix, ο Χάρι και η Μέγκαν θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν περιεχόμενο ντοκιμαντέρ, δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ, ταινίες μεγάλου μήκους, σειρές αλλά και παιδικά προγράμματα ως νέοι γονείς.

Η επίσημη δήλωση του ζευγαριού αναφέρει: «Θα εστιάσουμε στη δημιουργία περιεχομένου που θα ενημερώνει αλλά και δίνει ελπίδα. Ως νέοι γονείς, η δημιουργία εμπνευσμένου οικογενειακού προγραμματισμού είναι επίσης σημαντική για εμάς».

Πρόσθεσαν ότι η «άνευ προηγουμένου προσέγγιση χρηστών του Netflix θα μας βοηθήσει να μοιραζόμαστε περιεχόμενο με επιρροή που ξεκλειδώνει τη δράση».

Ο διευθύνων σύμβουλος περιεχομένου του Netflix Τεντ Σαράντος δήλωσε: «Είμαστε απίστευτα υπερήφανοι που επέλεξαν το Netflix ως το δημιουργικό τους σπίτι και πολύ ενθουσιασμένοι που θα αφηγηθούμε ιστορίες μαζί τους που θα βοηθήσουν να "χτίσουμε" αντοχή και να αναπτύξουμε την κατανόησή μας για το κοινό παγκοσμίως».