«Όταν εγώ πρέπει να πάω και να στοιχηθώ 1,5 μέτρο στην ουρά, να πρέπει να περιμένω 1,5 ώρα για να αρχίσει η παράσταση, αυτό από μόνο του μου λέει μην έρχεσαι. Ας αφήσουν τον κόσμο να ζήσει ελεύθερα με τη γνώση της χρήσης των μασκών και των αντισηπτικών. Τα μικρά παιδιά αγκαλιάζονται στις αλάνες, ποιο το νόημα έξι ώρες στο σχολείο να ασφυκτιούν πίσω από μία μάσκα. Βρέθηκα και εγώ στη διαδήλωση για τις μάσκες στο Σύνταγμα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτό το μέτρο μπορεί να μπει σε ισχύ. Ένα ολόκληρο εξάωρο, ένα παιδί να βρίσκεται κάτω από την πίεση μίας μάσκας» σημείωσε Τάσος Νούσιας μιλώντας στο OPEN. 

Αυτή την περίοδο, ο Τάσος Νούσιας πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ριχάρδος Β» σε σκηνοθεσία Marlene Kaminsky, η οποία είναι η σύζυγός του.

«Με τη σύζυγό μου έπειτα από 14 χρόνια γάμου έχουμε μάθει να ξεχωρίζουμε τη δουλειά από το σπίτι. Με τη γυναίκα μου προσπαθούμε να διαφυλάξουμε τον έρωτα, τον σεβασμό και τον θαυμασμό. Αν κάποια από αυτά τρία δομικά στοιχεία μίας σχέσης διαταραχθεί, τότε έχω την αίσθηση ότι αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για μία σχέση» υπογράμμισε. 

Διαβάστε Ακόμα 

The Bachelor: 18 «νύφες» για τον Παναγιώτη Βασιλάκο (pics)

Φεστιβάλ Βενετίας: Ο Χρυσός Λέοντας στην ταινία «Nomadland» της Κλόε Ζάο