Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είναι βέβαιο ότι έχει να διηγηθεί πολλές αστείες -και μη- ιστορίες από τα backastage των συνεντεύξεων που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια με διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ.

Όπως το αστείο απόσπσμα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram και έχει πρωταγωνίστρια την εκρηκτική Σάλμα Χάγιεκ.

Όπως γράφει στην ανάρτησή του ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου, για πρώτη φορά συνάντησε τη Χάγιεκ στις Κάννες πριν από 20 περίπου χρόνια. Τότε η διάσημη σταρ όταν έμαθε ότι εκείνος είναι Έλληνας, του είπε σε άπταιστα ελληνικά «Μου αρέσουν τα μάτια σου».

Όταν μετά από πέντε χρόνια ξανασυναντήθηκαν και ο δημοσιογράφος της είπε την ίδια ατάκα, έλαβε την απάντηση «Δεν ξέρω τι μου λέτε, κύριε»

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής τους συνέντευξής στο 70ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Κουτσογιαννόπουλος της θύμισε εκείνο το περιστατικό ωστόσο η Χάγιεκ που δεν το θυμόταν του απάντησε: «Το είπες στην Πενέλοπε Κρουζ! Ναι, με μπέρδεψες με την άλλη... Σε πιάσαμε!»

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θυμήθηκε το συγκεκριμένο περιστατικό με αφορμή την ταινία «Οι ζωές που δεν έζησα», με πρωταγωνιστές τη Σάλμα Χάγιεκ και τον Χαβιέ Μπαρδέμ. Η ταινία κυκλοφόρησε στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη.

Δείτε την ανάρτηση του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου:

«Η Σάλμα έχει χιούμορ.
Όταν θύμισα στη @salmahayek ότι είχε ξεχασει το Μου Αρέσουν τα Μάτια σου που κάποτε ανέφερε, μου έκανε πλάκα υποστηρίζοντας πως τη μπέρδεψα με την «άλλη», την Πενέλοπε!
Έχει και ενδιαφέρουσες θεωρίες περί πόνου- άλλωστε παίζει μια Ντολόρες στις Ζωές που δεν Έζησα».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η Σάλμα έχει χιούμορ. Όταν θύμισα στη @salmahayek ότι είχε ξεχασει το Μου Αρέσουν τα Μάτια σου που κάποτε ανέφερε, μου έκανε πλάκα υποστηρίζοντας πως τη μπέρδεψα με την «άλλη», την Πενέλοπε! Έχει και ενδιαφέρουσες θεωρίες περί πόνου- άλλωστε παίζει μια Ντολόρες στις Ζωές που δεν Έζησα #salmahayek #roadsnottaken #exclusive #interview

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Koutsogiannopoulos (@theodorekoutsogiannopoulos) στις