«Στο GNTM δεν ξέρω καν που τους βρήκαν τους περισσότερους. Τους μάζεψαν από τον δρόμο. Δεν έχουν κανένα μέλλον στο μόντελινγκ για μένα. Μπορεί μια μέρα να βγει ένας καλός υδραυλικός, ένας ηλεκτρολόγος, ένας παρκαδόρος. Υπάρχουν πάρα πολλά επαγγέλματα στα οποία έχουμε κενά και έχουν γίνει πολύ ακριβά λόγω έλλειψης προσώπων. Αντί να τρέχουν εκεί θέλουν να κάνουν αυτό. Η Βίκυ Καγιά, που αγαπάμε, έχει μπλέξει σε αυτή την ιστορία οπότε παίζει έναν ρόλο. Δεν είναι η Βίκυ», σημείωσε. 

Για την Έλενα Χριστοπούλου και το My Style Rocks είπε: «Η Έλενα Χριστοπούλου ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της. Σίγουρα ήταν πολύ πιο σημαντική στο GNTM από ότι είναι σε αυτή τη σουργελοκατάσταση, το My Style Rocks».

Για το Bachelor είπε: «Το Bachelor το έχω δει, πανηλίθιο! Πρώτα απ’ όλα, αυτός ο καημένος, τον οποίο τον θεωρώ πολύ όμορφο, δεν ξέρει που του πάνε τα τέσσερα! Αλλιώς, όσο απελπισμένος και αν ήταν, δεν θα πήγαινε εκεί. Οι 20 γυναίκες είναι απελπισμένες, απορώ δεν έχουν οικογένειες να τις μαζέψει; Πάνε εκεί για να ξεφτιλιστούν!»

«Οι Άγριες Μέλισσες είναι συγκλονιστικές, ότι καλύτερο έχουμε αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση και δεν τις συγκρίνω με τα τρας τα υπόλοιπα» ανέφερε ο Νίκος Αποστολόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Επίσης ανέφερε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «δεν μπορεί να είναι παρουσιάστρια. Δεν έχει καμία εμπειρία και απλώς ανοίγει το τεράστιο στόμα της και νομίζεις ότι θα σε χάψει».

Για την Χριστίνα Μπόμπα είπε: «Αυτή η φωνή γιατί θα μου λείψει εμένα; Αυτή δεν είναι φωνή, αγάπη μου, αυτό είναι νυχτερίδα που την πατάει το τρένο».

Διαβάστε ακόμα

Πέτσας: «Ένα βήμα πριν το κόκκινο η Αττική και το κέντρο της Αθήνας»

Κορονοϊός - Δερμιτζάκης: Νομίζω ότι στην Αθήνα τα πράγματα δεν είναι και τόσο σε έλεγχο