Με «το κοστούμι της γέννησής της», δήλαδη όπως τη γέννησε η μαμά της, γιόρτασε τα 48 της η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας, Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η Πάλτροου μοιράστηκε με τα 7,3 εκατ. followers της στο Instagram μια ολόσωμη γυμνή φωτογραφία της στην οποία όπως θα δείτε καλύπτει τα επίμαχα σημεία με τα χέρια της και την πόζα που πήρε.

«Τίποτα πέρα από το κουστούμι των γενεθλίων μου σήμερα... σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ για τις ευχές» έγραψε η διάσημη ηθοποιός στη λεζάντα της φροντίζοντας βέβαια να διαφημίσει και το ηλεκτρονικό της κατάστημα Goop σημειώνοντας «Ευχαριστώ και το goop για αυτό το καταπληκτικό ολοκαίνουργιο βούτυρο σώματος που μου επιτρέπει να σκέφτομαι ότι μπορώ ακόμα να ποζάρω χωρίς τα ρούχα μου».

Μέσα σε 11 ώρες η γυμνή φωτογραφία της Πάλτροου έχει συγκεντρώσει κάτι λιγότερο από 1 εκατ. likes όπως και χιλιάδες θετικά σχόλια και ευχές για τα γενέθλιά της. Όχι όμως και από την 16χρονη κόρη της, Έιπλ, η οποία γεμάτη έκπληξη, έγραψε με κεφαλαία γράμματα «Μαμά» καθώς δεν περίμενε να δει τη μητέρα της γυμνή σε δημόσια φωτογραφία στο Instagram.