Καλεσμένος του Τάκη Χατζή στο «Direct» του ALPHA θα βρεθεί απόψε ο Αλέξης Γεωργούλης και σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day, είδαμε ότι ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε σε όλα.

Αναφερόμενος στην πρώτη τηλεοπτική δουλειά που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό, δήλωσε: «Η πρώτη γνωστή τηλεοπτική μου δουλειά ήταν το "Είσαι το ταίρι μου". Εκεί όπου έγινε ένα πράγμα που λέω, ωχ τι έγινε τώρα», ενώ για τις κριτικές που δέχθηκε, αποκάλυψε: «Πάντα δέχομαι. Άλλες έλεγαν πως είχα κερδίσει τον ρόλο γιατί κοιμόμουν με κάποιο κύριο».

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν έχει συμβεί αυτό, ο Αλέξης Γεωργούλης ξεκαθάρισε πως δεν έχει συμβεί. Τότε, ο Τάκης Χατζής χρησιμοποίησε την περιβόητη φράση του Απόστολου Γκλέτσου, ρωτώντας «Ούτε το ψάρι το ψήνετε από τις δύο πλευρές», για να λάβει την απάντηση του Αλέξη Γεωργούλη «Ούτε, ούτε».

Ο δημοσιογράφος θέλησε να μάθει επίσης για την ερωτική ζωή του ηθοποιού και αν έχει δεσμό ή συζεί με κάποια γυναίκα: «Όχι δεν συζώ με κάποια. Κάτι έχω. Αυτό που λένε μπακούρι, δεν είμαι», απάντησε ο Αλέξης Γεωργούλης.